Moderne forlovelsesringer | acredo

moderne forlovelsesringer

Moderne og tidsriktig – det er slik mange par ønsker at forlovelsesringen deres skal være. La deg inspirere av de moderne forlovelsesringene i katalogen vår, og gjør dem personlig. Moderne forlovelsesringer er preget av en viss enkelhet og likevel er fokuset på diamanten. Alle design kan lages i de vanlige gullfargene gul, hvit, rød, rosé, acredos spesielle signaturgull eller platina. Du vil garantert finne den legeringen som passer best for deg og dine moderne forlovelsesringer.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Moderne forlovelsesringer

Leter du etter en moderne forlovelsesring? Bla gjennom katalogen vår når det passer deg og la deg inspirere. Vi har samlet de vakreste forlovelsesringene for moderne par. #### Kjennetegn på moderne forlovelsesringer Den moderne forlovelsesringen må tilpasse seg hverdagen som en selvfølge. Og dette er ofte turbulent. Å jobbe om morgenen, til lunsj på ettermiddagen og ute med venner på kvelden. Den moderne forlovelsesringen er alltid der. Han vil være din konstante følgesvenn. Derfor kan det være en fordel om den moderne forlovelsesringen passer sømløst til den senere gifteringen. Hos acredo tilbyr vi deg forlovelsesringer i gifteringkvalitet. Dette betyr at skaftene til de fleste moderne forlovelsesringer går gjennom de samme herdeprosessene som bryllupsbånd. Dette gjør dem så slitesterke og derfor egnet for hverdagsbruk som mulig. #### Moderne forlovelsesringer med diamanter Vi dekorerer disse ringbåndene med de vakreste diamanter, som gnis inn eller settes på forskjellige andre måter. Uansett er innstillingen for de moderne forlovelsesringene optisk redusert og får frem det beste i diamanten. Avhengig av design, bæres den sentrale diamanten alene eller supplert med små briljanter. Formen på diamantene i moderne forlovelsesringer er ikke alltid rund. I tillegg til runde briljanter, setter vi prinsesse-, baguette-, navette-, smaragd- eller hjerteslipte diamanter i moderne forlovelsesringer. Egentlig er moderne forlovelsesringer altfor vakre til å bæres alene. De er perfekte for å kombinere med en giftering eller en memoirering. Våg og kanskje design et ringsett helt fra starten som passer ditt moderne liv.