Forlovelsesringer Vintage stil | acredo

Årgang forlovelsesringer

Det tradisjonelle Millgriff-mønsteret skaper vakre, men samtidig moderne forlovelsesringer med et vintage-utseende. Perle på perle stilt opp i en linje. Dette kan ordnes en eller flere ganger på ringen. Tykkelsen på perlene kan også variere ved acredo. Prøv det og lag din unike forlovelsesring i vintagestil. Eller bare velg en modell fra vår katalog. Ha det gøy med det.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Vintage forlovelsesringer

Et vintage bryllup kombinerer tradisjonelle og nye elementer. Begrepet vintage betyr gammel, ærverdig, enestående. Vintagestilen gir et moderne bryllup en klassisk, verdig karakter. #### Vintage bryllup - vintage forlovelse Fra vintage bryllup er det ikke langt til vintage forlovelsesringer og forlovelsesringer. Hvis du elsker vintage-stilen, bør du trekke den av. Dette inkluderer riktig dekorasjon, passende klær og også den vintage forlovelsesringen. Siden den vintage forlovelsesringen skal matche stilen perfekt og likevel være moderne, har du hos acredo muligheten til å velge en forlovelsesring med perleforbindelser fra vår katalog eller designe en selv. Våre designere har tenkt på de vakreste forlovelsesringene med vintagedetaljer. Vi presenterer disse modellene for deg i katalogen. #### Tradisjonelt mønster for vintage forlovelsesringer I katalogen finner du forlovelsesringer i vintage stil med perler i forskjellige tykkelser. Fra fine til veldig klare perler som kan sees i en rett linje på ringen. Interessante design er resultatet av kombinasjonen av 2 eller enda flere Millgriff-mønstre. Dette er et annet navn for Perlfuge. Den tradisjonelle perlagen kan til og med påføres på siden av ringbåndet. Gullsmeden styrer perlagen ved hjelp av et lite hjul. Og som ved et mirakel, uansett ringstørrelse, er det alltid hele perler på vintage-forlovelsesringene. Dette er en svært tradisjonell prosess som vi forbinder med ringer som er produsert ved hjelp av den nyeste teknologien i vår fabrikk i Tyskland. Hver vintage forlovelsesring som forlater fabrikken er unik. #### Vintage forlovelse med ring Tenk deg nå at du tar en tur ut i naturen. Du har på deg en kjole. Han kledde seg ut i skjorte, sløyfe og bukser med seler. På et idyllisk sted overrasker han henne og spør "Vil du gifte deg med meg?" Du vil skinne og øynene dine vil gnistre - for å konkurrere med din unike vintage forlovelsesring.