Platina forlovelsesringer - elegante og individuelle | acredo

forlovelsesringer i platina

En platinaforlovelsesring er en kjærlighetserklæring. Platina er rene følelser. Velg din favorittmodell og konfigurer din personlige forlovelsesring i platina. Eksklusivt og uimotståelig. En platinaforlovelsesring har stil og en unik overtalelseskraft. Platina og utmerkede diamanter - en forlovelsesring med ideelle forhold for et "Ja, det gjør jeg."

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Platina forlovelsesringer

Hun er unik, hun er den beste avgjørelsen i livet ditt og for deg er hun stjernen: din drømmekvinne. Platina forlovelsesringer kan best vise frem denne høye respekten. Fordi platinaforlovelsesringer er dobbelt unike: kombinasjonen av platina, det sjeldneste materialet på jorden, og diamant, den sjeldneste edelstenen, kan ikke overgås. Platinaforlovelsesringer er renere enn noe annet materiale og skinner som den klareste stjernen på himmelen - for evigheten. #### Platinaforlovelsesringer: La oss starte en fremtid sammen Platinaforlovelsesringer er altfor dyrebare til å legge fra seg etter bryllupet. Det er enda flere grunner til at du bør fortsette å bruke forlovelsesringer laget av platina som stablebare ringer: platina kan kombineres med alle smykker og plagg og er slitesterk. Selv om platinaforlovelsesringer må omarbeides over tid, blir materialet bare forskjøvet.Den verdifulle platinaen forblir hundre prosent - akkurat som din kjærlighet. Den behagelige vekten til platina-ringene vil alltid minne deg om hverandre og ditt engasjement. Skinnende hvitt, naturlig og estetisk: platinaforlovelsesringer pynter seg – selv etter bryllupet. #### Dobbelt unik blir trippel unik Acredo gifteringkonfiguratoren gjør dine verdifulle platinaforlovelsesringer enda mer unike. Ved å designe forslagsringene dine selv, gir du dem et personlig preg og gjør dem unike ikke bare på grunn av platina og diamant. For å bestemme utseendet til platinaforlovelsesringene dine kan du velge legering, ringbånd og innstilling selv. Du kan også bestemme steinstørrelsen og kvaliteten: stor, liten, fin hvit eller feilfri. Våre konsulenter viser deg gjerne ulike designalternativer samt diamanter og skreddersyr ringen til dine behov. Dine platinaforlovelsesringer vil ikke bare være dine trofaste følgesvenner frem til bryllupet ditt, men også for den gylne tiden etterpå.