Forlovelsesringer hvitt gull med diamant | acredo

forlovelsesringer i hvitt gull

Laget med kjærlighet til kjærlighet - dette er forlovelsesringer i hvitt gull fra acredo. La deg inspirere av vårt omfattende utvalg av forlovelsesringer i hvitt gull. Velg din favorittmodell, bestem steinstørrelsen og kvaliteten eller legg til individuelle detaljer. Forlovelsesringer i hvitt gull er tidløst elegante – rett og slett vakre. Sak åpnet og det er "ja".

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Forlovelsesringer i hvitt gull

Ditt engasjement, ditt bryllup eller ditt ekteskap: alle disse er spesielle begivenheter, skapt av det fantastiske samspillet og harmonien mellom to kjærlige mennesker. Forlovelsesringer i hvitt gull gjenspeiler denne fusjonen av elskere. I sin naturlig myke tilstand kan gull ikke brukes til smykkeproduksjon og trenger derfor en sterk partner ved sin side. Sammen med gull og de lette edle metallene palladium og sølv resulterer rent gull i edelt hvitt gull. Forlovelsesringer laget av hvitt gull er derfor et sant symbol på ekteskapets bånd helt fra starten. #### Forlovelsesringer laget av hvitt gull: trippel utstråling. Hvert frieri og hvert bryllup besegler unike stadier i livet. Det høykvalitets rhodiumlaget på forlovelsesringene i hvitt gull sikrer også en strålende hvit finish og gir forslagsringene den perfekte prikken over i'en. Ikke bare skinner drømmeparet og diamanten, men også ringen på en spesiell måte. I tillegg kan forlovelsesringer laget av hvitt gull optimalt kombineres med andre smykker, spesielt med klokker og dine senere gifteringer Siden nikkel ikke lenger brukes i produksjon av hvitt gull i disse dager, er forlovelsesringer laget av hvitt gull. balsam for hud og sjel. I tillegg gir det tidløse hvite gullet visuelt rom for diamanter og deres utstråling. Bli fascinert av den spesielle blandingen av gull og lyse edle metaller! #### Din personlige stil betyr noe Med acredo-designeren kan du ikke bare se ulike forlovelsesringer laget av hvitt gull på nettet og fra komforten av ditt eget hjem, du kan også designe dem individuelt. Konfigurer forslagsringene dine i henhold til din personlige stil og bestem de individuelle elementene i forlovelsesringene i hvitt gull. Liten eller stor diamant-, klo- eller innfatning: Vi produserer forlovelsesringene i hvitt gull i henhold til ideene dine. La ideene dine smelte sammen med partneren din, og stil gjerne spørsmålene dine til våre ansatte på en av våre lokasjoner når som helst. Ikke bare er forlovelsen ditt slik, forlovelsesringene i hvitt gull er resultatet av ditt harmoniske forhold.