Vår giftering konfigurator

Oppdag kreativiteten din

Profiler med den spesielle bærekomforten

Profiler med den spesielle bærekomforten

Ringprofilen er tverrsnittet gjennom formen på ringskinnen. Dette er avgjørende for hvordan ringen føles på fingeren. Profilformene fra acredo er perfeksjonert på alle måter. Enten det er mykt buet eller rett og grafisk - fokus er på absolutt bærekomfort. I konfiguratoren kan du enkelt velge de ulike profilene og få et inntrykk av hvordan ringens karakter endres med profilformen.

Profiler med den spesielle bærekomforten
Delikat eller bredt

Delikat eller bredt

Med ringbredden bestemmer du om ringen din skal være smal og delikat eller bred og uttrykksfull. Hos acredo er ringbredder på 2,00 til 10,00 mm mulig, avhengig av profilen. Blant annet er proporsjonene på hånden din avgjørende for ringbredden. Etter hvert som ringhøyden øker, altså avstanden fra innsiden av ringen til utsiden, øker stabiliteten til ringene dine.

Delikat eller bredt
Enkelt eller flerfarget

Enkelt eller flerfarget

En ring trenger ikke alltid være ren og glatt. La kreativiteten din ta over sinnet og kroppen din. Inndelingen av ringbåndet tilbyr en rekke designalternativer: fra en glatt enfarget ring til ringer med flere plater i forskjellige farger. I konfiguratoren finner du allerede en definisjon av de vanligste inndelingene.

Enkelt eller flerfarget

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Skjøter som designelement

Skjøter som designelement

Skjøter er hakk i materialet som fungerer som et designelement på den ene siden og er nødvendige for ren separasjon av to materialer eller overflater på den andre. Fra den ofte brukte V-fugen til den harmoniske korrugerte fugen eller den populære Saturn-fugen, tilbyr acredo deg et meget bredt utvalg i forskjellige bredder.

Skjøter som designelement
Solgul eller knallhvit

Solgul eller knallhvit

Appellerer den varme glansen til klassisk gult gull deg, eller er du mer fascinert av den kjølige utstrålingen til hvite edle metaller? Prøv det. Med acredo-konfiguratoren har du også valget mellom flatterende rosé, ekstravagant rød eller grønn og behersket grå. Kanskje du også designer flerfarget og setter rosé-aksenter på for eksempel en hvit ring?

Solgul eller knallhvit
Finheten

Finheten

Så snart du har bestemt deg for fargen på ringen din, vil du få et utvalg av mulige legeringer basert på finheten. Hos acredo kan du for eksempel velge mellom rosa gull 585/- og rosa gull 750/- for fargen rose. De ulike prisklassene vises direkte til deg. Alle design kan konfigureres i forskjellige gull-, palladium- og platinalegeringer.

Finheten

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Polert eller strukturert

Polert eller strukturert

Teksturen på overflaten er et sterkt designelement. Den klassiske ringen er skinnende på grunn av sin polerte overflate. Du kan designe optisk reserverte, mer designorienterte overflater i sand eller langsgående matt. Med faset matt, ismatt og hamret er overflater med uvanlige eller sterkere strukturer tilgjengelige for deg.

Polert eller strukturert
Puristisk eller glitrende

Puristisk eller glitrende

Magien med diamanter er vår lidenskap. Derfor tilbyr vi deg diamantkranser til spesielt attraktive priser. Acredo-konfiguratoren viser alle sine ferdigheter når det gjelder å sette steiner: enten en eller flere diamanter, på utsiden av ringen, på sideflaten eller til og med innvendig. Alt er mulig. Steinbiblioteket gir deg en praktisk oversikt over de mest populære variantene, som fritt kan utvikles videre opp til stjernehimmelen. Valget av antall, størrelse og kvalitet på steiner, helt til fargede steiner, skaper maksimal individualitet.

Puristisk eller glitrende
Personlig gravering og ringstørrelse

Personlig gravering og ringstørrelse

Du kan krone hvert smykke med et personlig kjærlighetsbudskap. Vi graverer gjerne dette tradisjonelt på innsiden eller offensivt på utsiden av ringen. Den innovative laserteknologien fra acredo tillater både den klassiske versjonen av navn og datoer så vel som den kunstneriske versjonen av gratis tegninger. Våre acredo-partnere hjelper deg gjerne med å finne riktig ringstørrelse. Vi registrerer vanligvis fingeromkretsen. Alternativt kan den indre diameteren til en ring som sitter veldig godt måles.

Personlig gravering og ringstørrelse

Inspirerende. Unik. Konsistent.

din ønskeliste

din ønskeliste

Har du laget ditt drømmedesign? Lagre den deretter på din personlige ønskeliste. Ved hjelp av navn, postnummer og fødselsdato kan du få tilgang til det igjen og igjen. Vil du med entusiastisk dele resultatet ditt eller sende det på e-post? Dette kan også enkelt implementeres via ønskeliste.

din ønskeliste

Start konfigurasjonen

Basert på denne grunnmodellen kan du designe dine helt egne drømmeringer. Vi ønsker deg mye moro.

start konfigurasjonen

pages.weddingRingsConfigurator

Konfiguratoren for acredo giftering

Tilpass og få det designet. Hos acredo har du valget. Med vår konfigurator for giftering kan du designe dine egne gifteringer. Acredo gifteringkonfiguratoren er ideell for par som elsker det ekstraordinære, ønsker å være kreative selv eller ønsker å få en følelse av gifteringenes verden. Takket være vårt brede utvalg av Ringstyles er det noe for enhver type og stil: Trendy vs. Klassisk - Glitrende vs. Enkel - Luksuriøs vs. Behersket. Realiser drømmene dine og bli designeren av dine unike kjærlighetssymboler! ### acredo giftering konfigurator: Den beste veien til dine perfekte gifteringer Som et tegn på din oppriktige kjærlighet, følger gifteringer deg gjennom hele ekteskapet. For at du skal føle deg komfortabel med gifteringene dine hele livet, bør utvalget og designet vurderes veldig nøye. Med acredo gifteringkonfigurator kan dette gjøres praktisk og enkelt hjemmefra, når som helst og med bare noen få museklikk. Inspirert av våre kolleksjoner, Hollywood-trender eller venners bryllup, kan du prøve forskjellige design og endre individuelle komponenter som form, farge, legering, overflate og steinsetting når som helst. ### Konfigurer gifteringer: Unike ringer på bare noen få trinn Din partner, datamaskin, ideer og en kopp te eller et glass musserende vin - det er alt du trenger for konfigurasjonen! I et første trinn bestemmer du dimensjonene og formen på dameringen. Du kan deretter velge fargene du ønsker. Kombiner farger og overflater fritt i henhold til dine spesifikke ideer. Nå kan damene se frem til den mest fornøyelige delen av designet: å velge riktig diamanter/briljanter. Glitrende iøynefallende eller elegant enkelt - du konfigurerer det selv. Endelig er det herrenes tur: ringene dine vises i henhold til damemodellen; kun størrelse og bredde må justeres. Til slutt kan du teste bærekomforten og harmonien til den konfigurerte ringen på hånden på en av våre steder og bestille den siste ringen. Den individuelle utformingen av gifteringene dine har aldri vært så ukomplisert!