Kule gifteringer, forlovelsesringer | acredo

Kul stil

Kule forlovelsesringer og bryllupsbånd kjennetegnes av et tydelig design. De er kjærlighetserklæringer, som gjerne kan være litt bredere. De beste edle metallene for kule ringer er hvitt gull, grått gull og platina. Det sølvfargede utseendet kombineres ofte med svarte diamanter og karbon eller bæres alene. Designet er bygget på rette eller lett buede profilformer uten dikkedarer og nettopp derfor har det den kule effekten som våre brudepar ønsker.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Kule gifteringer - sanne utsagn med et tydelig design

Et bryllup i kul stil er det motsatte av et prinsessebryllup. Det kule brudeparet foretrekker enkle, uttrykksfulle former med tydelig linje til både bryllupsantrekket og gifteringene. I stedet for lekne ornamenter og klassisk gull ønskes monokromatiske, skinnende sølvlegeringer, minimalistisk design og symmetriske former. Det som er kult, selv med gifteringer, er noe som er rent og følger en klar linje. #### Kule gifteringer er klare Tro mot mottoet "Less is more", liker den kule ringtypen et tydelig budskap, som han formidler gjennom brede ringbånd i hvitt gull av høy kvalitet eller [precious platinum]({Url -weddingRingsPlatinum}) og en oversiktlig steinsetting. #### Kule gifteringer er selvsikre Med gifteringene sine bruker det kule brudeparet et godt synlig og samtidig verdifullt symbol på deres intime bånd. Fascinerende selvsikre, de oppfyller sine høye standarder med enkle design med stilige aksenter og utsøkte diamanter. #### Kul kombinasjon Gifteringer laget av hvitt gull, platinum eller palladium blir spesielt unike når de kombineres med en edelstein kombinert. Knapt noe edelt metall kan kombineres med diamanter så vel som en hvit legering. Hvis en diamant på utsiden av ringen er for iøynefallende, er det også mulig å plassere den i ringbåndet for en personlig gravering. Lag en ekte kjærlighetserklæring med våre gifteringer i kul stil - oppdag vår populære Cool-kolleksjon her! #### Kule forlovelsesringer De kule gifteringene harmonerer også perfekt i kombinasjon med en forlovelsesring, en enkel spenningsring, kabal eller evighetsring. Forlovelsesringer med en spenningsinnstilling utstråler en ubeskrivelig letthet og eleganse som gjør et Ringset perfekt. Å komplementere Smykker fungerer vakkert med Plain Chokers og Diamond Studs.