Perfekte forlovelsesringer opptil €1000 | acredo

Forlovelsesringer opptil €1000 Perfekt for din kjærlighet

Hvor mye bør en forlovelsesring koste? Dette spørsmålet kan bare besvares individuelt. Uansett bør det være den vakreste forlovelsesringen for din stil. Et stort utvalg av de vakreste designene for forlovelsesringer opp til €1000 finner du her. La deg inspirere av våre enkle, romantiske eller moderne forlovelsesringer opptil €1000 og feir kjærligheten din.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Den vakreste forlovelsesringen opp til €1000

Den vakreste forlovelsesringen opp til €1000 er alltid et spørsmål om perspektiv. Avhengig av hvilken stil det fremtidige brudeparet foretrekker, kan forlovelsesringen være enkel, romantisk eller moderne. De er alltid glitrende takket være diamanter av topp kvalitet. #### Romantiske forlovelsesringer opptil €1000 Hvilken stil passer bedre med en forlovelse enn romantikk? For romantikere har acredo ikke bare en rekke design med hjerter for forlovelsesringer opp til €1000. Disse er enten skjult i siden av innstillingen, formen på utstikkerne er i form av et hjerte, eller diamanten i selve midten er kuttet i form av et hjerte. #### Enkle forlovelsesringer opptil €1000 I tillegg til de romantiske forlovelsesringene opp til €1000, har acredo et stort utvalg av enkle design. Ringbåndene til disse klassiske forlovelsesringene opp til €1000 fokuserer utelukkende på diamanten i midten av ringen. Denne holdes av stift- eller rammeinnstillinger, som virker mer delikate eller litt sterkere avhengig av antall stifter eller bredden på tønnekanten. #### Moderne forlovelsesringer opp til €1000 De enkle eller romantiske forlovelsesringene opp til €1000 fra acredo er også moderne, moderne design. Sortimentet vårt holdes kontinuerlig oppdatert. Spenningsringene er imidlertid blant de uvanlige moderne forlovelsesringene opp til €1000. Her flyter den sentrale diamanten nesten mellom ringbåndet. Avhengig av dine ønsker kan denne også dekoreres med små diamanter eller være ganske enkel. Eller du ser allerede i retning av gifteringene og velger en giftering for kvinner med steinbeslag. #### Diamantstørrelse og legeringsalternativer Hos acredo kan en forlovelsesring opp til €1000 være laget av gull eller platina. Kombinasjonen av forskjellige legeringsvarianter og forskjellige diamantstørrelser og -kvaliteter skaper en mengde muligheter for din forlovelsesring opp til €1000. Velg mellom forlovelsesringer i hvitt gull, gult gull, rosa gull, rødt gull eller beige signaturgull, hver i 14 eller 18 kt. Og kombiner den med en diamant som måler opptil 0,25 ct. Eller du kan velge den eksklusive platinaen og redusere størrelsen på diamanten ned til 0,15ct. Uansett vil din perfekte forlovelsesring dukke opp. #### Forlovelsesringer opptil €1 000 i gifteringkvalitet En spesiell funksjon hos acredo er muligheten til å velge mellom støpte eller dreide ringbånd med festeinnstilling. De støpte ringskaftene gir fordelen med en harmonisk overgang fra ringskaftet til steinsettingen. De vridde forlovelsesringene opp til €1 000 holder steinen i et feste som er godt koblet til ringbåndet i gifteringkvalitet. Disse ringene går gjennom den samme herdeprosessen som gifteringene og legger seg senere sømløst på gifteringene. De kvalifiserte konsulentene i grenene hjelper deg gjerne med enten å velge den ideelle forlovelsesringen for deg opp til €1 000 direkte eller å designe den videre ved hjelp av konfiguratoren. De viktigste designene for forlovelsesringer opp til €1000 kan leveres veldig raskt.