Urban Style gifteringer og forlovelsesringer | acredo

Urban stil

Bylivet er raskt, ofte støyende og hektisk. Det krever fleksibilitet og tilpasningsevne. Krav som også forlovelsesringer og gifteringer som bæres i bymiljø må oppfylle. Urban stil krever forlovelsesringer og gifteringer som er enkle å kombinere med andre smykker og som er slitesterke. Samtidig skal de være sofistikerte og individuelle. Sølvfargede gifteringer laget av hvitt gull eller platina er ekte kombinasjonskunstnere. Sistnevnte er spesielt tøff og spenstig. La deg inspirere og design individuelt tilpasset din livsstil.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Urban gifteringer - uformelle og tilpasningsdyktige

Den urbane livsstilen er preget av fart, ubegrenset variasjon og konstant endring. Hvilke gifteringer passer bra med denne urbane livsstilen? Det krever innovative, originale smykker som lett tilpasser seg stil, endringer og hverdagsliv. Det skal være casual, se bra ut og selvfølgelig være moderne på samme tid. Den urbane typen, hjemme i byene i denne verden, liker å velge vanlige gifteringer kombinert med et individuelt preg. #### Urban er platina Den urbane livsstilen er ofte turbulent. For gifteringer betyr dette at de må tåle noe. Platina er tøft, noe som gjør det flott for bylivet. Urban Platinum Wedding Rings vil få deg til å føle deg bra hele livet. Også på grunn av dens spesielt fine følelse og den fantastiske vekten. Platina er legeringen for den urbane livsstilen. #### Urban individualitet Det urbane utseendet er også alltid individuelt tolket og gjenoppfunnet for gifteringer og forlovelsesringer. Kombinasjonen av den rene hvite platinalegeringen med et spesielt fargespill, subtile overflater eller enkle detaljer skaper individuelle ringdrømmer. Helt trendy er karismatiske steinbeslag som iøynefallende aksenter, ikke overkledd og likevel stilig. #### Urbane gifteringer perfekt komplementert Enkle, men glamorøse smykker kompletterer de uformelle gifteringene perfekt og avrunder den urbane stilen. De moderne smykkesettene fra acredo som består av en diamantring, øreplugger og halskjede er fantastisk koordinert og ser flott ut alene eller harmonisk brukt i kombinasjon.