Høykvalitets smykkesett | acredo

Høy kvalitet smykkesett

Bursdagen, bryllupsdagen, avkommet, promoteringen. Individuelle smykkesett er alltid en fin gaveide. Oppdag individuelle smykkesett med stilige kombinasjoner av halskjeder, armbånd, øredobber og lekre ringkreasjoner. Miks og match ditt perfekte smykkesett til ditt hjerte. Du finner de riktige smykkene her.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Individuelle smykkesett

Et smykkesett består av smykker hvis design er perfekt matchet. Oftest består smykkesettet av en ring, øredobber og et halskjede med anheng. Hvis settet kan suppleres med et armbånd, desto bedre. #### Høykvalitets og individuelle smykkesett fra acredo har flere fordeler. På den ene siden er de av høy kvalitet, fordi hvert smykkesett er laget i vår fabrikk i Tyskland med presisjon, perfeksjon og mye kjærlighet. På den annen side kan de enkelte smykkene i smykkesettet settes sammen individuelt. Så kombiner ringer, halskjeder og øredobber til ditt hjertes lyst for å lage ditt favorittsett. Hvert enkelt smykke kan også modifiseres individuelt med konfiguratoren og om mulig forsynes med en personlig gravering. Det kunne ikke vært mer unikt. #### Klassisk & Design Du har valget mellom klassiske smykkesett med kabalringer, kabalørepropper og diamantkjede eller designorienterte smykkesett med smykker som er skreddersydd til spesielt vellykkede forlovelsesring- og gifteringdesign. Komfort er veldig viktig for oss. Vi vil at du skal nyte smykkesettet ditt hver dag og bruke det så ofte som mulig. #### Den perfekte gaven Enten du kjøper smykkene umiddelbart som et sett eller legger dem til et sett litt etter litt, vil smykkesettet alltid minne deg om dyrebare øyeblikk i livet ditt. Et smykkesett eller dets individuelle komponenter er alltid en utmerket gave. Det er mange grunner til dette. Neste bursdag, bryllupsdag eller jul kommer garantert. Med et smykkesett kan du enkelt tenke på det og glede deg til neste anledning.