Romantiske gifteringer og forlovelsesringer | acredo

Romanse stil

Hjertet som symbol på kjærlighet er ren romantikk. Derfor spiller den en stor rolle i romantiske ringer ved siden av perleleddene. Det være seg i form av hjerteformede eller hjerteformede diamanter, det være seg som et dekorativt hjertebånd eller som en romantisk rammedetalj på forlovelsesringer. Oppdag de delikate og romantiske designene fra acredo, laget med kjærlighet i Tyskland.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Romantiske gifteringer med nydelige detaljer

Ømme følelser blir stor kjærlighet. Spesielt nyforlovede par lengter etter et snev av romantikk. Med utvalget av gifteringene viser de sin kjærlighet og fanger sine romantiske øyeblikk for evigheten. #### Romantiske gifteringer med perleforbindelser Våre gifteringer fra kolleksjonen “Millgriff” gir fantastisk inspirasjon for romantikere. Millgriff beskriver et perleaktig filigranmønster som ligner tusen korn som er stilt opp ved siden av hverandre. Den håndgripelige perlagen skaper en vakker gnist på ringene og forbedrer utseendet deres enormt. Romantiske gifteringer med perlemønster ser alltid bra ut på ringfingeren og er populære modeller for både dame- og herreringer. De klassiske ringsettingene supplert med glitrende diamanter har en fortryllende romantikk med en viss vintage sjarm. Oppdag våre romantiske gifteringer med kjærlige detaljer laget av perleledd for den vakreste dagen i livet ditt. #### Hjerte og rosegull - ren romantikk Gifteringer i flatterende rosegull presenterer seg selv som delikate og poetiske. Fortryllende hjerteformede diamanter eller briljanter satt i form av et hjerte gir smykket et spesielt romantisk preg. Med disse smykkene er fokuset på designet – hjerteformen. Våre romantiske gifteringer er det perfekte tilbehøret for forelskede trendsettere. #### Romantiske forlovelsesringer Oppdag de nydelige forlovelsesringene med innebygde Heart Elements i innstillingen. Hjertet som symbol på kjærlighet og liv står sentralt i disse forlovelsesringene fra vår "Cordial"-kolleksjon. La deg inspirere og gi bort hjertet ditt med en forlovelsesring fra acredo.