Gifteringer i naturlig stil, forlovelsesringer | acredo

Naturlig stil

Elsker du naturen med dens harmoniske og organiske former? Da er du helt riktig med den naturlige stilen. Her presenterer vi forlovelsesringer og gifteringer med spesielt harmonisk avrundede former og detaljer som minner om havets bølger, bølgende åser eller løv. La deg inspirere av skoggrønne diamant gifteringer. Skogens farge for uendelig kjærlighet. Naturen - vår vakreste følgesvenn for livet som par.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Naturlige gifteringer - For brudepar som føler seg knyttet til naturen.

Naturelskere setter pris på harmonisk utformede, sensuelle smykker med dekorative former og stilige, subtile design. Inspirasjonen til våre gifteringer i naturlig stil kommer fra naturens skjønnhet. Utseendet og følelsen til vår "Caresse" gifteringkolleksjon er like flatterende som havets bølger. Utformingen av gifteringene med bølgete ledd eller fargede aksenter i bølgedesignet gjenspeiler naturens harmoniske former, det være seg de milde havbølgene, den grasiøse landskapsformen eller plantens blomsterform. #### Gifteringer inspirert av naturen Å kombinere flere bølger og farger skaper unike kunstverk. Disse er kjærlig håndlaget i egf WeddingRingManufaktur i Pforzheim og oppfyller derfor de høyeste kvalitetsstandardene. Diamanter i forskjellige størrelser setter prikken over i-en på bryllupsbånd med bølgedesign. #### Stjernehimmel - et naturlig skue Strålende vakkert som stjernene på himmelhvelvet, glitrende diamanter pryder gifteringene til vår “Stardust”-kolleksjon. Gifteringer med stjernehimmel er glamorøse blikkfang på ringfingeren og harmoniserer det unike med kjærlighet med naturens skjønnhet. Dainty Engagement Rings er det perfekte komplementet til gifteringene våre med bølgedetalj eller stjernehimmel. #### Sertifisert nærhet til naturen For oss har [mindfulness]({Url-about Sustainability}) mot naturen vært en del av god stil i en årrekke. Derfor legger vi stor vekt på kvaliteten på produktene våre og sporbarheten til forsyningskjeden vår. egf Manufaktur som produsent av acredo-ringene har vært RJC-sertifisert siden 2017. Dette garanterer bærekraft og sosialt ansvar.