Luksuriøse gifteringer og forlovelsesringer | acredo

Luksus stil

Hengende, betagende, fantastisk vakker – slik kan de luksuriøse gifteringene og forlovelsesringene fra acredo beskrives. The Luxury Style er et fyrverkeri av diamanter. Små og store diamanter i forskjellige former vil skjemme deg bort med gnisten hver dag. Perfekt utformede ringformer er ekte håndsmikere som rett og slett føles bra. Skap din egen drøm - i livet, i kjærlighet og med ringene dine.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer i luksusstil - et fyrverkeri av diamanter

Mange jenter drømmer om et bryllup med mye glamour og glitter. Våre luksuriøse gifteringer med utmerkede diamanter matcher denne drømmen. #### Luksuriøse kjærlighetssymboler Et bryllup i luksusstil krever glamorøse kjærlighetssymboler i toppklasse. Acredo "Celebration"-kolleksjonen fortryller med fantastiske ringer satt med ekstraordinære diamantbånd for et liv sammen. Hver diamant i disse fantastisk luksuriøse bryllupsbåndene minnes et spesielt øyeblikk. Med glitrende diamantkranser feirer du livet og kjærligheten og fanger minnene du deler for evigheten. #### Luksuriøs platina for evigheten Fascinasjonen av diamanter i helt satt ringbånd setter scenen for brudens luksuriøse utseende for livet. Par som elsker luksus foretrekker edel og dyrebar platina og gult gull av høy kvalitet for gifteringene sine. Disse klassiske legeringene i kombinasjon med hvitaktig skimrende diamanter ser rett og slett fantastisk ut. #### Luksuriøse diamanter De eksklusive luksusringmodellene med en strålende kant imponerer ikke bare med sin tidløse skjønnhet, men også med den kompromissløse kvaliteten til utmerkede internasjonalt sertifiserte diamanter. Også for forlovelsesringen og memoireringen kan det ikke være nok glitrende diamanter i glamourstil. Acredo-luksuskolleksjonen, enten som en enkelt ring eller i et sett, er preget av overdådige steinbeslag. Oppdag fortryllende ringdrømmer og bli inspirert.