Perfekte gifteringer og bryllupsbånd laget av gull | acredo

gull som solen Gifteringer og gifteringer

Gifteringer i gull er mystiske og edle. Den gylden gule nyansen er uimotståelig. Det ligner solskinn og blir rikere jo flere gulldeler som er i legeringen. Gifteringer laget av gull er moderne klassikere og fascinerende vakre. La deg inspirere av våre gylne drømmeringer og design dine personlige eviggrønne klær. Gult gull er tilgjengelig i 375 (9 karat), 585 (14 karat), 750 gult gull (18 karat) og 916 gult gull (22 karat) for dine individuelle gull gifteringer.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gull gifteringer

Å besegle den store kjærligheten med ja-ordet – bryllupet er en av de vakreste dagene i livet. Selv forberedelsene får hjertene til å slå raskere. Å velge ringene sammen, for eksempel, er et av de mest intime øyeblikkene: å vise kjærlighet, være forbundet for alltid med en giftering laget av gull. En vakker begivenhet du aldri vil glemme. Så velg gifteringer fra acredo, spesialisten på gull gifteringer, og gifteringer fra Tyskland. #### Inspirert av skjønnheten til gifteringer laget av gull Gifteringer laget av gull er en klassiker – enten med eller uten steiner, de har vært bestselgere i mange tiår. Ikke rart: dette er hvordan gifteringer laget av gull viser verdsettelse av kvinnen og mannen. Bare det beste materialet er godt nok for kjærlighet. For tusenvis av år siden visste folk allerede hvordan de skulle sette pris på og elske denne verdien: dens skinnende farge og tilsynelatende verdifulle vekt fascinerer. Designerne hos acredo blir også jevnlig fascinert av gullets skjønnhet og blir inspirert til å lage unike kolleksjoner: velg mellom utallige design - enten det er satt med edelstener eller ganske enkelt, gifteringer laget av gull vil vare livet ut. #### Gifteringer laget av gull i uvanlige varianter Oppdag det store utvalget av gifteringer laget av gull nå, se frem til gifteringer med uvanlige steinbeslag og glitrende diamantkranser. Hvis du foretrekker noe mer klassisk, anbefaler vi våre enkle, veldig vakre kolleksjoner. Hvis du ønsker å tilpasse gullgiftringene dine, bør du prøve acredo-konfiguratoren. Design dine gull gifteringer enkelt og hjemmefra. Hvis du har spørsmål, vil vi gjerne gi deg råd på stedet på en av våre mange lokasjoner. Våre konsulenter står ved din side med profesjonelle råd og handling. De åpner nye muligheter for deg med sine ideer og forslag. Uansett hvordan du bestemmer deg for gullgiftringene dine, er én ting sikkert: de er like holdbare og varige som din kjærlighet.