Elegante gifteringer, forlovelsesringer | acredo

Elegant stil

En viss tidløshet er viktig for gifteringer, fordi de skal bringe glede for livet. Eleganse med sin tidløse skjønnhet er derfor et viktig designkriterium hos acredo. Vi har inkludert dem som et designkriterium i vår designfilosofi. De elegante gifteringene og forlovelsesringene fra acredo er spesielt preget av tidløs skjønnhet og subtile designdetaljer. Eleganse som kommer til uttrykk i estetikk, harmoni og en viss naturlighet. Med eleganse og fart inn i ekteskapet. La deg inspirere.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Elegante gifteringer - moderne klassikere med personlighet

Eleganse kommer til uttrykk i naturlig og harmonisk estetikk. Grunnlaget er en trygg, kultivert stil kombinert med høy kvalitet. Eleganse er alltid holdbar. Det er derfor den elegante stilen passer så godt sammen med acredo og bestemmer designspråket i designet vårt. Den perfekte gifteringen i elegant stil er presentert i klassisk, for det meste i én farge og med en reservert steinsetting. Brudepar som velger en elegant stil verdsetter tidløs skjønnhet og tradisjon. #### Elegante farger for gifteringer Gull gifteringer foretrekkes ofte. Fascinasjonen for den gule gulllegeringen har eksistert i generasjoner og går videre i familien fra bestemødre og mødre til døtre. En litt moderne variant viser en annen farge på innsiden av ringen enn det som er synlig på utsiden. For de som foretrekker noe mer subtilt, har acredo nylig lansert Signature, en gulllegering som varierer i nyanse mellom rosé og hvit, og som perfekt smigrer nesten alle hudtoner. #### Eleganse og individualitet Elegante par ser mer i gifteringene sine enn bare et spesielt smykke. Fokuset er først og fremst på den unike karakteren til deres personlige kjærlighetssymboler. Med acredo kan du uttrykke dette med en individuell gravering eller subtile designdetaljer i strålende produksjonskvalitet. Kombinasjonen av enestående profilformer med stilige detaljer og edle aksenter skaper elegante ringdrømmer om imponerende skjønnhet. De moderne klassikerne mister ikke sin estetikk, tvert imot, de er fascinerende vakre og utstråler ren lidenskap og eleganse – for en levetid. Oppdag de vakreste gifteringene i acredo-kolleksjonen av elegante gifteringer. #### Elegant tillegg Klassiske gullsmykker med diamanter passer perfekt sammen med elegante gifteringer. Dette inkluderer også slip-on-ringen, eller en memoire-ring, som fanger de verdifulle minnene fra livet i form av diamanter og utfyller gifteringen på en spesiell måte for å danne et ringsett. Det elegante ringsettet kompletteres med en klassisk forlovelsesring, der midtsteinen tar rampelyset og holdes sikkert av en subtil setting.