Design dine egne kreative gifteringer | acredo

Kreativ stil

De kreative forlovelsesringene og gifteringene fra acredo er flerfargede, muntre og helt individuelle. Tegn fra et uforlignelig repertoar av detaljer og design dine personlige kjærlighetssymboler. Kombinasjonen av forskjellige overflater, forskjellige farger, pyntet med diamanter vil garantert skape unike ringer som passer til ditt liv, din kjærlighet og din stil. Oppdag din kunstneriske strek og kom i gang.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Kreative gifteringer – helt individuelle

Kreative brudepar er individuelle, verdsetter sin egen umiskjennelige stil og foretrekker, når de velger gifteringer, et design som ikke alle har. Fantasifulle mennesker elsker å skape, å forme. Derfor elsker de også gifteringene fra acredo - de er helt individuelle på grunn av mange designalternativer. #### Kreative muligheter Fra valg og inndeling av farger, ringskjøter og steinbeslag og sist, men ikke minst gjennom gravering av dine personlige kjærlighetsmeldinger, er det ingen grenser for kreativiteten din. Med acredo giftering konfigurator har du muligheten til å lage din egen for å uttrykke din individuelle stil. Kreative typer har en tendens til uvanlige legeringer og fargekombinasjoner, for eksempel subtil grå-hvit med en rosa-gull-aksent eller karbon-aksent. Med utformingen av overflaten fra matt til polert til hamret, skaper de en spennende struktur og dermed effekten av de kreative gifteringene. Ringdrømmen til kreative par krones av uttrykksfulle detaljer som uvanlige settinger, fuger eller spesielle steinsettinger, også med fargede diamanter. #### Kreative graveringer Det spesielle ved den personlige kjærlighetseden bør selvfølgelig ikke mangle - graveringen. Gi kreativiteten frie tøyler og udødeliggjør din egen håndskrift, små tegninger eller til og med fingeravtrykket ditt. En offbeat kreativ trend er tydelig i det økende antallet kjærlighetsmeldinger gravert på utsiden av ringene. Riktignok en fantastisk idé, ikke å skjule de personlige detaljene på innsiden, men å gjøre dem synlige for alle på en selvsikker måte. #### Kreative forlovelsesringer Du finner forlovelsesringer som tilsvarer den kreative trenden med å være særegne og uvanlige i vår "Charisma"-kolleksjon. Ringene er kronet av diamanter i forskjellige former med uvanlige innstillinger. Sjarmen til disse forlovelsesringene økes av en sidesteinstrimming eller spesielle ledd. Forlovelsesringer med festeinnstilling har samme ringskaft som gifteringer. Derfor har de ikke bare samme kvalitet, men de legger seg perfekt mot gifteringen. I et individuelt ringsett, også i kombinasjon med en evighetsring, skjærer de en spesielt god figur.