Gifteringer & gifteringer menn | acredo

Gifteringer og bryllupsringer for menn

Leter du etter unike gifteringer for menn? Bla gjennom vårt store utvalg av gifteringer til menn og bli inspirert. Vi tilbyr gifteringer til menn i ulike bredder, høyder, farger og edle metaller. Det er ditt valg om du vil legge til detaljer som skjøter, perler eller karbon. Vis din individualitet og det unike med kjærligheten din med ringen din. Vær kreativ. Vi støtter deg med dette. Din giftering for menn er laget med omhu av våre spesialister i Tyskland.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gifteringer og bryllupsbånd for menn

Fra den enkle gifteringen for menn til den uvanlige, kreative gifteringen for menn, med acredo har du alle muligheter. Og det er veldig enkelt. Først, bla gjennom galleriet vårt og velg designene du liker. Lagre dem deretter på ønskelisten eller begynn å tilpasse dem med acredo-konfiguratoren. #### Design ditt bryllupsbånd for menn Velg bredden som passer til proporsjonene på hånden din og deretter høyden du er komfortabel med for bryllupsbåndet for menn. Formen på ringen er også avgjørende for bærekomforten. Vi har mange former å velge mellom: lett buet, rett eller buet på innsiden og/eller utsiden. Foretrekker du den varmere gulltonen eller det kjøligere utseendet til hvitt gull eller platina? Vi tilbyr deg et stort utvalg av legeringer. Du finner garantert den rette for gifteringene dine for menn. Når du har bestemt deg for det grunnleggende, er det da moroa virkelig begynner. Hva med diamanter til gifteringen til menn? Prøv en rund, prinsesse- eller baguetteslipt diamant til gifteringen for menn. Liker du den svart? Prøv en svart diamant- og/eller karbonfuge. Bare begynn å leke med acredo-designeren. Kanskje vil du også oppdage våre fantastiske overflater. Velg mellom polerte, matte, knuste, glamour, på kryss og tvers eller naturlige strukturer for din menns giftering. De vil elske det. #### Enslige eller flerfargede bryllupsbånd for menn Kanskje du liker et tofarget eller flerfarget bryllupsbånd for menn? Dette er ikke et problem. Enten har du de forskjellige fargene på innsiden og utsiden av ringen eller så kan de forskjellige fargene ses på utsiden av brudebåndet for menn. Uansett vil du finne eller lage den perfekte ringen for deg, 100 % unik og førsteklasses kvalitet Made in Germany - acredo.