Evighetsringer i gull | acredo

evighetsringer i gull

Enten den bæres alene, som giftering eller som en del av et ringsett - evighetsringer i gull inspirerer alltid. Den varme fargen på gullet gjør at diamantene i evighetsringen skiller seg enda bedre ut. Varme møter gnist. Hos acredo velger du ikke bare fargen på gullet til din evighetsring, men også steinstørrelse, antall og kvalitet. Oppdag de mange designvariantene av acredo memoire-ringene i gull og design ditt eget personlige minne.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Gull evighetsringer fra acredo - kulminasjonen av din kjærlighet

For et bryllup, fødselen av et barn eller en bursdag - evighetsringer i varme gulltoner er alltid en flott gave. Gull evighetsringer fra acredo får hjertet til din kjære til å slå raskere og er et tegn på livslang lojalitet. Sammen velger du hvilke fantastiske øyeblikk du vil følge deg på fingeren for alltid. Med evighetsringer i gull kombinerer du familietradisjon og modernitet – for gullringer er vakre klassikere og vil vare livet ut. #### Uendelig spekter av farger: fortryllende evighetsringer i gull Enten fint hvitt gull, uvanlig rødt gull, harmonisk rosegull eller signaturgullet som er typisk for acredo – evighetsringer i gull er fortryllende og kan perfekt kombineres med gifteringer og slips -på ringer. Antall gulldeler i legeringen bestemmer fargen på evighetsringene dine og skaper en fantastisk harmoni i ringsettet ditt. Det varme gule gullet kan behandles i to forskjellige legeringer i evighetsringene dine: gult gull 585 (14 karat) og gult gull 750 (18 karat). På denne måten bestemmer du ikke bare den fortryllende gulltonen, men også verdien og eksklusiviteten til din memoirering. #### For en perfekt balanse: Design dine egne evighetsringer i gull Tradisjon vs. moderne, enkel vs. storslått, voksende vs. perfekt: med evighetsringkonfiguratoren kan du selv bli designer og designe din personlige evighetsring i gull. Med bare noen få klikk kan du få din drømmering og du kan bytte ut og justere gulltoner, diamantinnstillinger og ringstørrelse som du ønsker. På denne måten skaper du en perfekt balanse mellom dine personlige ideer, de siste trendene og gifteringen og den stablebare ringen. Bli fascinert av de utallige variantene av evighetsringer i gull og velg din favoritt.