Vår smykkekonfigurator

Design selv

Absolutt individualitet

Absolutt individualitet

Inspirerende design, høyeste produksjonskvalitet og absolutt individualitet kjennetegner hvert acredo-produkt. Derfor, i tillegg til bryllups- og forlovelsesringene, kan våre halskjeder, øredobber, diamantringer og fremfor alt evighetsringene også konfigureres. Du velger ganske enkelt den modellen du liker best og endrer den i klare trinn til ditt nye favorittstykke.

Absolutt individualitet
Fargen

Fargen

Hvilken farge passer deg best? Vil du at smykket ditt skal matche eksisterende smykker? Skal innstillingen støtte utstrålingen til diamantene? Du bør svare på disse spørsmålene før du velger farge. I acredo smykkekonfiguratoren viser vi deg dine favoritter i flere farger slik at du kan få en bedre idé. Velg din favorittfarge med et klikk.

Fargen
Finheten

Finheten

Etter å ha valgt farge, foreslår konfiguratoren automatisk de aktuelle legeringene. Finheten beskriver andelen av det mest verdifulle edle metallet i et smykke. Det er gitt i tusendeler. For eksempel, i gull 750/- eller 18kt 750 av de 1000 aksjene er gull. Prisen beregnes umiddelbart slik at du til enhver tid kan holde styr på budsjettet ditt.

Finheten

Inspirerende. Unik. Konsistent.

modellalternativer

modellalternativer

For de som liker å eksperimentere eller er usikre, tilbyr vi alternativer som matcher ditt tidligere valg ved å klikke på "Modell". Små detaljer utgjør ofte forskjellen og du føler deg plutselig mer komfortabel med en annen modell. Prøv det. Hvert anheng er tilgjengelig med forskjellige kjeder. For halskjeder, for eksempel, tilbyr vi deg alternative kjeder til anhenget eller alternative anheng til kjeden. Bare endre innstillingen for øredobber og modellen for evighetsringer.

modellalternativer
Steinbeslaget

Steinbeslaget

Størrelsen på steinsettingen definerer først og fremst størrelsen på smykket. Vi tilbyr deg en spesiell funksjon med memoireringene. I tillegg til størrelsen på de enkelte steinene kan du også angi antall steiner her. I tillegg til halv- og full-sett memoarer, er ringer med 1, 3, 5 eller 7 steiner mulig. Diamanter som en verdifull påminnelse om de spesielle øyeblikkene i livet ditt.

Steinbeslaget
Vi elsker diamanter

Vi elsker diamanter

Hos acredo tilbyr vi deg kun diamanter av meget god kvalitet. Fra en steinstørrelse på 0,3 ct har hver stein et sertifikat fra et anerkjent internasjonalt testinstitutt. Kuttet er alltid utmerket.

Vi elsker diamanter

Inspirerende. Unik. Konsistent.

gravering og ringstørrelse

gravering og ringstørrelse

Når det kommer til gravering er vi i acredo veldig fleksible. Fra den klassiske datoen til kallenavn til tegninger, laserteknologien vår tillater alt. Vær kreativ. Hvis du vil bestemme ringstørrelsen selv, er det flere alternativer: enten bruker du en linjal for å måle innvendig diameter på en passende ring, eller bruker et bånd for å måle omkretsen av fingeren som ringen skal bæres på. Disse målemetodene er imidlertid vanligvis upresise. Våre spesialister på lokasjonene hjelper deg gjerne med å finne riktig ringstørrelse ved hjelp av acredo-breddeprøven

gravering og ringstørrelse
din ønskeliste

din ønskeliste

Så snart du er ferdig med konfigurasjonen, kan du skrive den ut eller lagre den på ønskelisten din. Derfra kan du når som helst hente frem drømmedesignet med dataene dine. Vil du med entusiastisk dele resultatet ditt eller sende det på e-post? Dette kan også enkelt implementeres via ønskeliste. Eller du kan gjøre en avtale med en acredo-partner i ditt område slik at du ikke bare kan se formene og modellene, men også føle dem.

din ønskeliste

Inspirerende. Unik. Konsistent.

Konfigurer din egen øredobb

Ingenting smigrer ansiktet mer enn en ørering. Finn riktig størrelse og farge for deg.

pages.diamondJewelryConfigurator
Design ditt personlige kjede

Design ditt personlige kjede

Hvilket anheng til hvilket kjede? Lag glitrende aksenter for din décolleté her.

Lag din individuelle evighetsring

Bruk de unike mulighetene til konfiguratoren for en ring full av minner.

pages.diamondJewelryConfigurator

Acredo-smykkekonfiguratoren

For forlovelses- eller gifteringer er matchende Smykker et must. Med acredo smykkekonfigurator kan du nå designe den individuelt. Slik matcher du dine diamantsmykker optimalt til antrekket ditt. Det være seg ørepropper, halskjede, memoirering eller kabal – du kan designe alle ekstraordinære smykker selv med acredo smykkekonfigurator . Kombiner fritt etter dine ideer og ønsker. Resultatet vil glede deg hele livet! #### Designe smykker individuelt: Slik fungerer det med øredobber & co. Hvis du allerede har designet din forlovelses- eller giftering selv, står du også fritt til å velge konfigurasjonen av de tilsvarende smykkene. acredo, din spesialist for diamantsmykker, tilbyr en rekke designalternativer for dine unike smykker. Velger du for eksempel et halskjede, kan du velge farge og type kjede samt innstilling, renhet og størrelse på den glitrende steinen i anhenget. Kombiner dem slik du vil og se hver eneste lille endring umiddelbart på skjermen. Når du konfigurerer øredobber, bestemmer du selv farge, setting og kvalitet på steinen.Du kan koordinere kjede og øredobber eller gå helt andre veier. #### Konfigurere smykker: Ikke noe problem med evighetsringer og kabaler Den spesielle styrken til acredo-smykkekonfiguratoren er muligheten til å inkludere ikke bare personlige minner i minneringen, men også stilen din. Steinbeslagene til hver modell kan endres til nye varianter ved å endre steinstørrelse og antall. I tillegg finnes det andre varianter for individuell utforming av evighetsringer og kabaler med gravering, legering, steinsetting og mye mer. Våre konsulenter i ditt område vil gjerne samarbeide med deg for å perfeksjonere designene dine. Du vil bruke dine individuelle smykker på øret, halsen eller fingeren etter bare kort tid!