Hvitt gullsmykker - elegante og tidløse | acredo

hvitt gull diamantsmykker

Hvitt gull er tidløst vakkert. Derfor er det en av favorittene for elegante diamantsmykker. Oppdag vår omfattende kolleksjon med hvitt gullsmykker. På grunn av den nøytrale sølvfargen kan hvitt gullsmykker perfekt kombineres med andre smykker som forlovelsesringer eller gifteringer. Vi presenterer deg de vakreste smykkene i hvitt gull som er perfekte for enhver anledning. Gi deg selv en gave eller motta en gave.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Tilpass hvitt gullsmykker

Hvitt gull har mange fans fordi sølvfargen er vakker og lett å matche. Samtidig er den tidløs og derfor ideell for verdifulle smykker. #### Smykker med tradisjon Vi kjenner smykker i hvitt gull fra våre mødre og bestemødre. Diamantsmykker i hvitt gull er elsket i alle generasjoner og går ofte med stolthet videre. I dag er smykker i hvitt gull fasjonable av samme grunner. Den imponerer med sin tidløshet og er superenkel å kombinere. #### Individuell design Start din egen tradisjon og design ditt personlige smykke i hvitt gull. For å gjøre dette, bla gjennom de mange designene i katalogen vår og velg de juvelene du liker best. Med konfiguratoren kan du så stille inn om du foretrekker hvitt gull 585/- (14 kt) eller hvitt gull 750/- (18 kt). Da er det bare å bestemme kvaliteten på diamantene og smykket i hvitt gull fra acredo er komplett. Dette gjelder øredobber i hvitt gull, anheng, armbånd og diamantringer. #### Å gi smykker laget av hvitt gull Med smykker laget av hvitt gull bringer du glede, uansett anledning. Det er best å starte med morgengaven til bruden. Deretter følger mange glade bryllupsdager, bursdager, vakre minner og feiringer som du kan fange i form av diamantsmykker i hvitt gull. Vi håper du liker det.