Diamantringer av høy kvalitet | acredo

Høy kvalitet diamantringer

Drømmen din er en diamantring med en liten eller stor diamant i midten? Vi presenterer deg de vakreste designene. Og det beste med det: hvert diamantringdesign av acredo kan lages i forskjellige gullfarger og legeringer, så vel som i platina. Finn din favorittmodell og design din individuelle diamantring fra den. Gjør drømmen din til virkelighet.

filter Sortering

Dessverre kunne vi ikke finne noen varer for søket du lette etter. Vennligst fjern de valgte filtrene eller besøk en av våre forskjellige kataloger.

1

Diamantringen - drøm om mange kvinner

Å bære en diamantring eller en kabalring er drømmen til mange kvinner. Størrelsen på diamanten i midten av ringen avhenger av proporsjonene til fingrene eller hånden og budsjettet som er tilgjengelig. Det er derfor vi i acredo tilbyr diamantringer med diamanter i størrelse fra 0,1 ct til 2,0 ct. Nesten hvert design er tilgjengelig i denne størrelsesskalaen til midtsteinen. Vi har alltid den optimale utformingen av din diamantring i tankene. #### Perfekt satt Ulike ringdesign er mulig for hver diamantstørrelse. Enten holdes diamanten i midten av en klo eller en innfatning. Spesielt populær er den 6-tappede innstillingen, som fast omgir den sentrale steinen i diamantringen med like mellomrom. Et veldig moderne utseende kan oppnås med rammeinnstillingen, som danner en lukket kant rundt steinen. En veldig romantisk variant er en pinnesetting i form av små hjerter som griper diamantringen fra 4 sider. #### Ser fra siden Det er alltid verdt å ta en titt på siden av diamantringen. Selv rammer som ser like ut ovenfra kan være veldig individuelle og forskjellige fra siden. Noen er ganske lekne, noen er massive, noen ganger er små hjerter innlemmet. Avhengig av den generelle effekten av diamantringen. #### Halo diamantringer Såkalte halo diamantringer er trendy. I denne typen diamantring omgir en ring av mindre diamanter den sentrale større steinen. Med acredo kan kransen settes i små rammer, i avskjær eller i en kanal. Halo-ringer med en farget midtstein er uslåelige når de bæres i en stabel. #### Produksjonsprosess for diamantringer Diamantringene i Solitaire, Cordial og Halo-kolleksjonene produseres ved hjelp av støpeprosessen. Dette tillater en harmonisk overgang mellom ringbåndet og innstillingen. Diamantringer fra Charisma-kolleksjonen består av et ringbånd i gifteringkvalitet og en festeinnstilling. Disse ringbåndene går gjennom samme produksjonsprosess som gifteringer og derfor også den samme herdeprosessen. Oppdag de mangfoldige mulighetene for å designe din personlige diamantring og gjør drømmen din til virkelighet.