Forlovelsesringer med brilliant-slipte diamanter

Brillant forlovelsesring

Selve symbolet på en diamantring

En forlovelsesring med en brillant diamant er symbolet på din kjærlighet - glitrende som øynene til din kjære når du fri, så vakker som de øyeblikkene du opplever sammen og evigheten som ditt forhold. Den spesielle briljant slipen med maksimalt 58 fasetter har blitt brukt siden 1910 og er fortsatt svært populær i dag. Bestem deg for en Brillant forlovelsesring og trollbind din kjære.

Som navnet foreslår...

Brillant er stammer fra fransk og betyr "glitrende, glødende". Forlovelsesringen med en briljant diamant lever opp til denne forventningen - når de 58 fasettene er i perfekt vinkel, reflekteres lyset i ringen, og legger til den fascinerende gnisten til Brillant-forlovelsesringen. Og forlovelsesringen vil glitre som øynene til kjæresten din når du frir.

Design din Brilliant forlovelsesring selv

Om du foretrekker en delikat halvkarat eller en slående en karat - hos acredo kan du velge din Brilliant forlovelsesring i størrelsene 0,10 ct til 2,0 ct selv og bestemme hvilken diamant som passer deg best. Kombiner din Brillant forlovelsesring med verdifulle legeringer laget av platina, gull eller hvitt gull for å understreke kvaliteten på diamantringen. En innstilling med 4 eller 6 kniver er en ekte klassisk for forlovelsesringen, innrammingen er spesielt harmonisk og passer godt sammen med vielsesringen, og spenningsinnstillingen gjør at diamanten kan glitre rundt. Test de forskjellige innstillingene for å kombinere en av våre konsultasjonskanaler eller online med Acredo Designer. Selv den fargen på den briljant slipte diamanten er variabel - ved acredo har du muligheten til å velge mellom briljant slipte diamanter i isblå og en varm skygge av Cognac til en uvanlig sort. Design din egen Brillant forlovelsesring og overraske ditt livs kjærlighet med en glitrende dyrebar stein.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.