Quarter-karat forlovelsesringer

Forlovelsesring med 0.25 ct, 0,25 ct diamanter av akredo

0.25 ct gjør at drømmen om en diamantring blir til virkelighet

Forlovelsesringer med 0,25 karat er det ideelle alternativet for alle par som vil gjøre deres drøm om en diamantring til virkelighet. Mens den er litt mindre enn en 1.0ct diamant, gnistrer den nok til å vinne hjertet til din kjære og gjør frieriet perfekt ved å gi henne en skinnende diamantring: Forlovelsesringer med en 0.25 ct diamant er overkommelig og veldig romantisk.

0.25 ct diamant: du bestemmer kvaliteten

Gram betyr det samme for gull som karat betyr for diamanter. Karat refereres til vekten av en diamant. En karat tilsvarer 0,2 gram. Som et resultat er 0,25 karat forlovelsesringer lette og derfor behagelige å bære. Med acredo kan du nøyaktig definere kvaliteten på kvarts-karat diamanten ved å sette de resterende 3 Cs - Farge, Klarhet and Slip.

For å hjelpe deg med dette har vi allerede valgt de beste kvalitetene, slik at du alltid får en 0.25 ct diamant av førsteklasses kvalitet hos acredo. Å legge til diskré steiner, gir en enda mer verdi til forlovelsesringen og gjør den spesiell.

Slik gjør du for at din 0.25 ct diamant skal glitre

Selv om 0.25 ct diamanter er litt mindre enn de klassiske 1.0 ct diamantene, kan den dyrebare steinen i forlovelsesringen fremdeles være fantastisk og synlig. La våre ansatte gi deg råd eller bruk acredo-designeren til å se hvordan din 0.25 ct forlovelsesringen vil se best ut. Dette er viktig med en 0.25 ct diamant: velg en plassering som passer dere. 0,25 ct diamanten kan være en briljant diamant eller en prinsesse-slipt diamant. Den kan sitte på svært forskjellige plasseringer, for eksempel 4-punktet, 6-punktet eller i en bezel-ring.. En ringskinne med legeringene hvitt gull eller platina øker diamantens lysrefleksjoner og gjør din 0.2 ct diamant svært iøynefallende. Hvis diamanten er brillant-slipt, vil forlovelsesringen utfolde sin fulle glans.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.