Switch to your country?

Solitaire

Den opprinnelige betydningen av ordet solitaire som en person med respekt til din kjærlighet er tvetydig. Fordi ved å gi partneren din en solitaire som en gave, vil du understreke kjærligheten din. I fremtiden skal partneren din ikke lenger være ensom - i stedet vil du starte et felles og tillitsfullt liv sammen. Diamantsettet i en solitaire ringen er det som står i fokust. Som en enkelt sten, eller sett på fire eller seks plasseringer, lar det ikke bare hjertet til din elskede skinne, men også hele verden.

Solitaire forlovelsesring

Selv om prins William og hertuginnen Catherine kunngjorde sin forlovelse til allmennheten med Lady Diana's blå safirring, har solitaire ringen siden erstattet safirringen som en forlovelsesring. Ingen kan motstå dens utstråling, den glitrende diamanten er ikke skjult av xxxxog og reflekterer derfor lyset fra alle retninger. En hvit bezel innfatning ser ut til å forstørre diamanten optisk fordi det menneskelige øye oppfatter ingen grenser mellom innfatningen og steinen, de ser ut til å fusjonere sammen. Som kjærligheten i hjerter.

Selvfølgelig kan du fortsette å nyte den glitrende solitaire ringen etter bryllupet. Bruk den som en komplementær ring eller på en annen finger. Solitaire ringen er for vakker og verdifull til å bli kastet etter bryllupet!

Design utseende til din solitaire ring selv.

Med acredo sin gifteringdesigner kan du selv designe solitaire ringen og uttrykke den høye verdien av frieriet ditt. Du har mange moderne muligheter spesielt for solitaire ringen. Hvis den klassiske formen på diamantene ikke er spennende nok, ta en titt på forskjellige, trendy ringer som for eksempel "Cordial" -kolleksjonen, som tar opp hjertetemaet, enten diskret eller godt synlig. Du trenger heller ikke å bestemme deg for den tradisjonelle brillant-slipen, du kan også velge en prinsesse eller baguette-slip. Med acredo-designeren kan du tilpasse din solitaire ring veldig enkelt trinnvis: du velger ditt favorittdesign og bestemmer deg for farge, metall og kvalitet og størrelse på diamantene. Hvis du sitter fast, vil vi gjerne gi deg råd i en av våre butikker. Erobre hjertet av drømmejenta med en individuelt designet solitaire ring fra acredo.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.