Halv karat forlovelsesringer

Halv-karat forlovelsesring, halv karat, halv-karat fra akredo

En trend, ikke bare i USA

I USA er halv-karat-forlovelsesringen en absolutt favoritt når det gjelder å lage det perfekte frieriet - og hvem vet mer om bryllup enn det amerikanerne gjør? Men ikke bare i USA, men også i Tyskland, er den halve karat diamanten den mest populære og dyrebare steinen for forlovelsesringer. Og med rette: Forlovelsesringen med en halv-karat diamant imponerer med sin perfekte diamantstørrelse. Ikke for pompøs og ikke for diskret - Halv-karat diamanten er veldig elegant, også på mindre fingre, og trekker alle øynene til den.

Dette er hvordan du kan kombinere din halv karat diamant

Den dyrebare halv-karat diamanten fortjener å stå samen med en førsteklasses legering. De edle metallene gull, hvitt gull og platina understreker den sanne skjønnheten i halv-karat diamanten enda mer. Utformingen av din halv-karat forlovelsesring skal være tilpasset den fantastisk dyrbare steinen slik at den stråler av lykke.

Prinsesse eller briljant slip samt plassering av 4 eller 6 tapper er perfekte designalternativer for halvkarat-forlovelsesringen. Plassering av stener langs siden av ringen, eller en spesiell hjerteform vil gi din halv-karat diamant enda mer verdi.

En kombinasjon av eleganse: Dette passer fint med en halv karat forlovelsesring

Hvis du velger den klassiske solitaire-ringen til halv-karat diamanten, kan du kombinere dette veldig bra med flere smykketyper med 0,5 ct diamanter. Vakre øredobber med en halv-karat diamant eller et halskjede med 0,5 ct er en perfekt match for forlovelsesringen og derfor en spesiell gave til morgengave eller din kjæres bursdag. Disse smykkene understreker i tillegg elegansen til halv-karat diamanten og gir et sofistikert tilbehør på en kveld ute. acredo garanterer høy kvalitet på din halv-karat forlovelsesring med et toppsertifikat fra et uavhengig internasjonalt testinstitutt.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.