Switch to your country?

Graveringen

Våre tips for ditt budskap om kjærlighet

Unike på en perfekt måte

Hvert smykke blir helt unikt når det er gravert. Moderne laserteknologi betyr at acredo kan tilby alle typer av graveringer fra det klassiske navnet og datoen til tegninger.

Vi inviterer deg hjertelig til å være kreativ og uttrykke din kjærlighet.

Vi blir ofte overveldet av det vell av ideer. Vi er derfor glade for å dele våre beste tips med deg

Den klassiske giftering graveringen

Den klassiske graveringen på gifteringene er skjult på ringenes innsiden, med fornavn og bryllupsdato.

En kombinasjon av de to fornavnene til brudeparet og bryllupsdagen er et populært valg. Ordren på navnene kan endres i den andre ringen. Navnet på brudgommen kommer først i damens ring og navnet på bruden er oppgitt først i mannes ring.

Kombinasjonen av partnerens fornavn med bryllupsdagen, det vil si navnet på brudgommen i damens ring og navnet på bruden i ringen til mannen, er også populært.

Fonter for gravering

acredo tilbyr deg et utvalg av 10 forskjellige rette og buede skrifttyper for gravering.

Bare skriv inn teksten din for graveringen i delen "Personlige data" i designeren. Teksten vises tilsvarende, så snart du har valgt en av skrifttyper.

Hvis du er ute etter et enda mer personlig alternativ, er vi også glade for å lage en gravering i egen håndskrift

Gravering på siden av ringen

Det er også interessant å gravere på siden av ringene.

Vi ville vanligvis gravere navn og dato her. Det er populært å følge graveringen med en diskret stein setting eller små hjerter.

Dette er imidlertid også et godt sted for å si "Jeg elsker deg" som en erklæring på din kjærlighet, da brukeren alltid vil kunne lese den.

Tydelig synlig - en gravering på utsiden

Du kan omfavne hele verden og la den delta i din lykke? Tenk så på en gravering på utsiden av ringene dine.

Du kan gravere deres navn i en stor skrift, i vanlige eller kursiv bokstaver. Eller du kan gå til et kort bryllupsløfte, en kjærlighetshistorie eller et dikt som gir ringene et prydende utseende.

Påføringen av små diamanter vil gjøre disse ringene til svært individuelle mesterverk

Gravere symboler

Den klassiske graveringen med fornavnet og bryllups-, forlovelses- eller dagen dere ble kjent er ikke nok for deg?

I dette tilfellet kan du velge mellom våre forskjellige graveringssymboler:

hjerte, doble hjerter, hjerte og pil, dobbelt hjerter og pil, uendelig tegnet, sammenflettede ringer og en due, symbol for fred og solidaritet er tilgjengelig som standardgravering

Fingeravtrykk

Graveringen av et fingeravtrykk er grafikkens høye kunst og svært individuelle samtidig.

Fingeravtrykk symboliserer uten mange ord at du alltid vil være hos partneren din.

I en kompleks prosedyre blir alle detaljer i fingeravtrykk innført ved hjelp av vår laserteknologi - for å bli beholdt for evigheten. Hver linje er en minne om din store kjærlighet

Fortell din historie

Stedet dere møttes er uforglemmelig. Hvor kysset dere for første gang? Hun er fra kysten, han er fra fjellene. Nå har de funnet et nytt hjem sammen.

Alt dette kan bli tatt i en tegning som vi vil gravere inn i ringene dine.

Du er ikke så god på å tegne? Vær tøff, gi det et forsøk. Du vil sikkert lykkes. Det er bare viktig å bruke en svart pigment penn til malen din, slik at vi kan overføre den ordentlig

Gravering av fødselsdatoen på et barn

Ditt barns fødsel er noe helt spesielt og det er et øyeblikk du definitivt ønsker å huske.

Det er spesielt vakkert når du pynter graveringen med en stein som samsvarer med ditt barns kjønn: Blå for en sønn, rosa for en datter.

Legg til et symbol på navn og fødselsdato: hjerte, blomst, due, engel eller stjerne.

Det er bare to varige testamenter vi kan håpe å gi våre barn. En av disse er røtter, de andre vingene. Hva med et tre eller vinger som et symbol?

Påtrykket av babyens fot pynter ganske mange hjem. Har du noen gang tenkt på å ha den gravert på en ring? Eller evig gjøre en spesielt vakker tegning dine barn laget på en spesielt verdifull måte. Det er ingen grenser for fantasien din

Din kjærlighets by

Nyskapende teknologi for kjærlighetsbudskapet ditt

Vi har spesialister som implementerer dine graveringsideer. Når ringene dine er blitt produsert i fabrikken, gjør vi malen til virkelighet.

Hver gravering er presisjonsarbeid. Ringen må plasseres nøyaktig før laseren begynner sitt arbeid. Konsentrasjon og ferdigheter uunnværlig for dette. Tegningsmalen din overføres trinnvis til ringen for endelig å bli vurdert med et kritisk øye

Graveringer for ringer og co.

Fortell om din unike kjærlighet - med personlig gravering på dine bryllupringer eller andre smykker som forlovelsesringer eller memoire ringer. I tillegg til et bredt utvalg av fonter og graveringsideer, gir acredo deg muligheten til å sette individuelle laser graveringer på smykkene dine som vil vare for alltid. Legg til bryllupsdagen og navnet på partneren din, verset av et dikt eller "din" sang, bilder eller fingeravtrykk - gi deg selv frie tøyler for dine ønsker for individuelle graveringer på acredo.

Tradisjon vs moderne: Graveringseksempler på smykker

Mange par finner det vanskelig å sette ord til deres kjærlighet. Graveringseksempler fra acredo vil hjelpe deg med å finne de riktige ordene for å uttrykke din kjærlighet. Hvis du liker å holde tradisjoner, graverer par ofte bryllupsdagen og navnet på partneren på ringene sine. Kursive skrifttyper og gravering på innsiden er de mest populære.

Graveringen er romantisk og er kun beregnet for paret. Men mange par foretrekker en mer uvanlig tilnærming og gjør deres gifteringer unike med graveringen. Og moderne teknologi gjør det mulig: ved hjelp av banebrytende teknikker og lasere fremhever acredo din personlige håndskrift på innsiden eller utsiden av ringen din.

Graveringsfonter er nå mer personlige

I tillegg til personlig håndskrift er det mange flere muligheter for individuelle graveringer på acredo. Og for dette trenger du ikke engang å uttrykke din kjærligheten med ord. Med et fingeravtrykk, et selv malt bilde eller tegn, er smykket ditt 100% spesielt. En gravering som er designet av deg eller ditt eget dikt eller et minne om din første date, er alle måter å gjøre smykkene dine enestående. Graveringer av acredo er en individuell erklæring om kjærlighet - enten med ord eller bilder, på innsiden eller på utsiden av ringen, klassisk eller moderne!

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.