Graveringen

Våre tips for ditt budskap om kjærlighet

Unike på en perfekt måte

Den klassiske giftering graveringen

Fonter for gravering

Gravering på siden av ringen

Tydelig synlig - en gravering på utsiden

Gravere symboler

Fingeravtrykk

Fortell din historie

Gravering av fødselsdatoen på et barn

Din kjærlighets by

Nyskapende teknologi for kjærlighetsbudskapet ditt

Graveringer for ringer og co.

Fortell om din unike kjærlighet - med personlig gravering på dine bryllupringer eller andre smykker som forlovelsesringer eller memoire ringer. I tillegg til et bredt utvalg av fonter og graveringsideer, gir acredo deg muligheten til å sette individuelle laser graveringer på smykkene dine som vil vare for alltid. Legg til bryllupsdagen og navnet på partneren din, verset av et dikt eller "din" sang, bilder eller fingeravtrykk - gi deg selv frie tøyler for dine ønsker for individuelle graveringer på acredo.

Tradisjon vs moderne: Graveringseksempler på smykker

Mange par finner det vanskelig å sette ord til deres kjærlighet. Graveringseksempler fra acredo vil hjelpe deg med å finne de riktige ordene for å uttrykke din kjærlighet. Hvis du liker å holde tradisjoner, graverer par ofte bryllupsdagen og navnet på partneren på ringene sine. Kursive skrifttyper og gravering på innsiden er de mest populære.

Graveringen er romantisk og er kun beregnet for paret. Men mange par foretrekker en mer uvanlig tilnærming og gjør deres gifteringer unike med graveringen. Og moderne teknologi gjør det mulig: ved hjelp av banebrytende teknikker og lasere fremhever acredo din personlige håndskrift på innsiden eller utsiden av ringen din.

Graveringsfonter er nå mer personlige

I tillegg til personlig håndskrift er det mange flere muligheter for individuelle graveringer på acredo. Og for dette trenger du ikke engang å uttrykke din kjærligheten med ord. Med et fingeravtrykk, et selv malt bilde eller tegn, er smykket ditt 100% spesielt. En gravering som er designet av deg eller ditt eget dikt eller et minne om din første date, er alle måter å gjøre smykkene dine enestående. Graveringer av acredo er en individuell erklæring om kjærlighet - enten med ord eller bilder, på innsiden eller på utsiden av ringen, klassisk eller moderne!

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.