Switch to your country?

Forlovelsesringer 0,7 ct

0,7 karat forlovelsesring

Eksklusivt alternativ til klassikerne

Med en 0,7 karat forlovelsesring, vil du helt sikkert skille seg ut fra mengden: 0,7 ct diamanter er ikke en vanlig standard for forlovelsesringer og er et fantastisk alternativ til 0.25 ct og 1.0 ct klassikeren. På grunn av deres høyere vekt og størrelsen på den midtre steinen, er forlovelsesringer med 0,7 karat allerede et uttrykk for luksus. Elegant og ikke for pompøs, en 0,7 karat forlovelsesring er ideell til å ha på seg i hverdagen, side om side ved en enklere giftering.

Designe 0,7 karat forlovelsesringen selv

Gjør din drøm virkelighet med en 0,7 ct forlovelsesring og lag din personlige favoritt. Enten som en overraskelse til din kjære eller dere gjør det sammen - acredo Designeren gjør at å velge den perfekte forlovelsesringen med 0,7 karat enkelt, og gir mulighet for at deres egne ideer kan bli lagt til. Velg din favorittmodell med 0,7 karat fra en av våre kolleksjoner og velg farge og legering. Vårt råd: For en forlovelsesring med 0,7 karat, bør du gå for en legering av høy kvalitet i gull eller platina.

Dette understreker verdien av din 0.7 ct diamant. Med forlovelsesringer med 0,7 karat diamanter kan man plassere og slipe diamantene på alle mulige måter. Klassisk brillant-slip gir enda mer glitter til 0.7 ct diamanten, mens hjerteformen er symbolet på din kjærlighet - la oss inspirere deg.

Vi er også forelsket i 0,7 karat forlovelsesringer

Topp sertifikater av internasjonal anerkjennelse kommer med hver acredo 0.7 ct forlovelsesring. Dette garanterer eksklusivitet og verdien av din 0,.7 ct diamantring. I vår fabrikk legger vi stor vekt på det sofistikerte håndverket av din 0.7 ct forlovelsesring - våre designere, gullsmeder og butikk ansatte arbeider med mye kjærlighet og lidenskap ved å produsere din 0.7 karat forlovelsesring.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.