En karat forlovelsesringer

En karat forlovelsesring 1,0 karat

Din fullkomne kjærlighet

En karat forlovelsesringen er den ultimate kroning av din kjærlighet. Kvinner har alltid dånt over gnisten og glamouren til en 1.0 ct diamant. Symbolikken på en 1.0 ct forlovelsesring vil gjøre din kjære svært glad hver eneste dag og ved spesielle anledninger. Med en 1.0 ct forlovelsesring, viser du henne at hun ditt livs kjærlighet og at du ønske en strålende fremtid sammen. Perfekt som din kjærlighet, ren som din lojalitet og luksuriøs som en prinsesse - en 1.0 ct forlovelsesring er et uttrykk for dine følelser og utstråler hjertets varme.

Ren luksus: Forlovelsesring 1.0 karat i platina

Den verdifulle 1.0 ct diamanten fortjener å stå sammen med et premium edelt metall. Vi anbefaler derfor edel platina eller varmt 18 ct gull som den valgte legeringen for din en karat forlovelsesring. En klassisk solitaire ring passer perfekt for 1.0 ct diamanten og er den sanne klassikeren blant forlovelsesringer.

En fantastisk utforming som briljant-slip og en unik ring fra våre Solitaire, Cordial eller Charisma kolleksjon gjør din 1.0c diamantring perfekt. En spennende, glitrende 1.0 ct diamant i harmoni med de mest verdifulle metaller - dette vil være et unikt tegn på kjærligheten din.

Perfeksjon ganger tre: 1.0 karat forlovelsesring av acredo

Produksjonsstandarden til din 1.0 ct diamantring er i vårt verksted like perfekt som din kjærlighet og som klarheten i 1.0 ct diamanten. Utmerket håndverk med sliping av diamanten, finplassering av diamanten og utsøkt integrering av ringen - vår gullsmed arbeider med stor kompetanse og finesse for å produsere din 1.0 karat forlovelsesring. Dette garanterer god brukskomfort og du kan glede deg i mange år med din 1.0 ct diamant. Gå for en 1.0 ct diamant fra acredo med et topp sertifikat av internasjonal anerkjennelse og gled din alle kjæreste med en forlovelsesring 1.0 ct i en egen klasse.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.