Eksklusive forlovelsesringer

Eksklusive forlovelsesringer

Var det kjærlighet ved først blikk? Det som er viktig er at du har møtt kvinnen elle mannen i ditt liv. Eksklusive forlovelsesringer understreker at du ikke vil noe annet enn å tilbringe resten av livet sammen. Med valget av eksklusive forlovelsesringer, vis din partner hvor uerstattelig hun er: din kjærlighet for henne er så verdifull som livet selv. Hos acredo kan du enten velge eksklusive forlovelsesringer fra våre kolleksjon i verdensklasse eller til personlig tilpassede forlovelsesringer.

Eksklusiv forlovelsesring: dyrebar på flere måter enn en

Eksklusive forlovelsesringer er fortsatt brukt som en komplementær ring av mange par selv etter bryllupet. De minneverdige anledningene i livet ditt, for eksempel frieriet, bryllupet og bryllupsreisen, som du knytter til forlovelsesringen, gjør forlovelsesringen til et eksklusivt smykke. Memories ringen, en populær forlovelsesring, er ikke bare uovertruffen på grunn av sin mangfold av små diamanter, men snarere på grunn av sin høye immaterielle verdi av spesielle minner.

En verdifull platina forlovelsesring kombinert med en feilfri diamant eller en enkel ring full av følelser og spesielle hendelser i livet ditt. Det er ingen grenser for eksklusiviteten til forlovelsesringer

Eksklusive forlovelsesringer er virkelig uerstattelige

Med acredo giftering designere gjør du forlovelsesringene enda mer eksklusive. Velg dine favoritter fra vårt brede utvalg av ringmodeller og -design, og avgjøre plassering og sliping av diamanter: Briljant, prinsesse-slip eller baguette-slip. Eksklusive forlovelsesringer er de perfekte forkynnere av ekteskapet ditt; designet av deg selv som en overraskelse for din kjære eller valgt sammen fra vårt store utvalg. For at du kan nyte den eksklusive forlovelsesringen rett etter bryllupet, tilbyr acredo tidløse design, de beste materialene og svært høy kvalitet i håndverket.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.