Switch to your country?

Forlovelsesringer i hvitt gull

Forlovelsesringer laget av hvitt gull

Din forlovelse, ditt bryllup eller ditt ekteskap: de er alle spesielle hendelser skapt av det fantastiske samspillet og harmonien mellom to menneskers kjærlighet til hverandre. Forlovelsesringer av hvitt gull gjenspeiler denne sammensmeltingen av to elskere. I sin naturlige myke tilstand, kan gull ikke brukes alene til smykker og trenger en sterk partner på sin side. Fint hvitt gull er resultatet av rent gull blandet med det lette metallet palladium. Dette betyr at forlovelsesringer laget av hvitt gull er et ekte symbol på ekteskap fra begynnelsen.

Forlovelsesringer laget av hvitt gull: utstråling tre ganger

Ethvert frieri og hvert bryllup forsegler unike faser av livet ditt. Den høye rhodium kvaliteten som forlovelsesringer laget av hvitt gull er dekket med, sikrer en lys hvit overflate og er den siste behandlingen som gjør deres forlovelsesringer perfekte . Det er ikke bare drømmeparet og diamanten som vil stråle, men ringen vil også skinne på en spesiell måte. Videre kan forlovelsesringer laget av hvitt gull kombineres perfekt med andre smykker, spesielt klokker og fremtidige gifteringer.

Ettersom nikkel ikke lenger brukes til å lage hvitt gull, er nå forlovelsesringer laget av hvitt gull en glede for hud og sjel. Det tidløse hvite gullet gjør det også mulig for diamanter og deres utstråling å skille seg ut. La deg bli fascinert av den spesielle blandingen av gull og lyse edle metaller!

Din personlige stil er etterspurt

Med acredo sin gifteringdesigner kan du ikke bare se på forskjellige forlovelsesringer i hvitt gull online, du kan også designe dem individuelt. Designe dine forlovelsesringer i henhold til din personlige stil, og bestem de enkelte elementene du ønsker på deres forlovelsesringer laget av hvitt gull. Liten eller stor diamant, prong eller baguatte settng: Vi lager dine forlovelsesringer i hvitt gull helt etter dine ønsker. Test ut deres ideer, og ta opp eventuelle spørsmål som kan oppstå med våre ansatte i en av våre butikker. Ikke bare ditt engasjement, men også dine forlovelsesringer i hvit gull er resultatet av ditt harmoniske forhold

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.