Harmoniske ringfasonger

Klassisk gul eller moderne hvit?

Renheten

Ring type og settinger

Diskré eller overdådig

Vi elsker diamanter

Personlig fra hjertet

Forlovelsesringer med en attachment setting

Drømmedesign fullført - slik går du frem

acredo forlovelsesring designer

Det er i dine hender. Ikke bare det perfekte øyeblikket for spørsmålet av alle spørsmål, men også å tilpasse dine forlovelsesringer. Forlovelsesringer som du har laget selv, sier mer enn tusen ord og understreker din sanne kjærlighet og det unike forholdet ditt. Enten som en romantisk overraskelse eller som et resultat av felles refleksjon, er det enkelt og morsomt å designe dine forlovelsesringer med acredo-forlovelsesring designeren.

Lag tilpassede forlovelsesringer: det har aldri vært flere valg

Takket være acredo-forlovelsesdesigneren kan du selv utforme forlovelsesringene dine, helt til minste detalj. acredo sender deg til smykkeverdenens paradis. Velg først ringenes design, ringform og type metall. Så fortsett til verden av steiner, glitrende diamanter: forskjellige størrelser, klarhet, settinger og slipe-type er tilgjengelige.

Velg dine favoritter - å tilpasse forlovelsesringer har aldri vært enklere

Konfigurere forlovelsesringer: la drømmen bli til virkelighet

Du har sett din drømme forlovelsesring i en Hollywood-film, eller du har visst hvordan din forlovelsesring skal se ut siden barndommen. Ved bruk av acredo-forlovelsesdesigneren kan du til å implementere dine drømmer og ideer. Du kan konfigurere dine forlovelsesringer online, trinnvis, når som helst. Hvis du ikke har nok tid til å fullføre kunstverket, plasserer du designet på ønskeliste. Står du fast i designen eller har du spørsmål om kvaliteten på våre ringer og diamanter, så få råd i en av våre butikker. Frieriet er i dine hender, og vi vil ikke la deg være alene med utformingen av dine forlovelsesringer. Når hennes ring er ferdig, tar det bare noen få skritt for å fullføre forlovelsesringen for ham. Tips: Bli inspirert av våre nyeste samlinger.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.