Harmoniske ringfasonger

Alle acredo ringmodellene har en ting til felles: deres fasonger er helt harmoniske.

Disse ringfasongene er avgjørende når det gjelder brukskomfort. En acredo ring føles alltid behagelig å ha på seg.

Alle våre typer design møter denne standarden. Velg favorittmodellen din

Klassisk gul eller moderne hvit?

Vi har alltid vært fascinert av den varme glansen av gult gull. Har du også? Eller foretrekker du romantisk rosé? Hvis stilen din er ganske "kul", kan du til og med gå for den lyse hvite platinaen.

Designeren gjør det enkelt for deg å finne riktig farge for å matche din personlige stil. Bare klikk på fargen, velg ringen i den tilsvarende fargen og fortsett.

Renheten

Renheten beskriver andelen av det mest verdifulle metallet som finnes i et smykke. Det er erklært i tusendeler.

I tilfelle av gull, for eksempel, 750 / - eller 18kt betyr at 750 av 1000 deler er gull.

Avhengig av fargen du har valgt for din ring, foreslår Designeren de tilsvarende legeringene med forskjellige renheter. Det gir deg en umiddelbar oversikt over priser

Ring type og settinger

Utvalget av ring type og settingene lar deg endre modellen du har valgt.

Alternative modeller vises og kan velges med ett klikk.

Ta deg tid til å sammenligne de forskjellige alternativene. Hvilken er din favoritt? En rett ring eller en ring som smalner mot forsiden. En setting med 4 eller 6 stenger eller en lukket setting som optisk støtter stensens størrelse

Diskré eller overdådig

Diamanten kroner dit smykke som et strålende midtpunkt.

Ved å bestemme størrelsen på steinen har du vesentlig innflytelse på stilen på ringen din: diskré med en mindre stein eller overdådig med en stor diamant og mindre steiner på siden.

I tillegg til kvaliteten på diamanten er størrelsen på steinen et av hovedkriteriene for budsjettet. Finn balansen mellom stein størrelse og kvalitet du føler deg komfortabel med

Vi elsker diamanter

Hos acredo tilbyr vi bare diamanter av meget god kvalitet. Fra en steinstørrelse på 0,3 t, kommer hver stein med et sertifikat fra et anerkjent internasjonalt testinstitutt. Måten de er slipt på er alltid utmerket og viser "Hearts & Arrows." (hjerter og piler)

Denne spesielle typen å slipe på, skiller seg ut på grunn av sin spesielle glans, den viser åtte piler på toppen av diamanten og åtte hjerter på undersiden, kun synlig med et profesjonelt glass. Bare rundt 1% av slipte diamanter har denne graden av perfeksjon.

Personlig fra hjertet

Uforglemmelige øyeblikk bør fanges. Legg til en gravering av en dato, et navn eller en kort kjærlighetsmelding på forlovelsesringen.

Våre acredo-partnere hjelper deg gjerne med å bestemme ringestørrelsen din. Vi måler vanligvis fingerens omkrets. Alternativt kan du også måle innerdiameteren til en annen ring som passer deg godt

Forlovelsesringer med en attachment setting

I tillegg til utformingen av en solitary ring, tillater vår Wedding Ring Designer også utformingen av forlovelsesringer som er sikker på å matche dine påfølgende bryllupringer. Til dette formål kombineres de harmoniske acredo-profilene med en tilleggs setting.

Så snart du har funnet profilen din, klikk på "Rediger steiner" og "Bla gjennom steinvalg". Bestem i favør av steinformene prinsessen eller strålende, og velg en av prong- eller bezel settingene.

Juster steinestørrelse og kvalitet, legg til ytterligere steiner til ringen hvis ønskelig, og slett Ring 2

Drømmedesign fullført - slik går du frem

Så snart du har fullført ditt design, kan du enten skrive det ut, eller lagre det på din ønskeliste. Du kan gå tilbake når som helst for å se ditt drømmedesign basert på dine egne data.

Vil du dele resultatet med entusiasme eller sende det via e-post? Dette er også lett å gjøre når du bruker Ønskelisten.

Du kan også avtale et møte med en acredo-partner i nærheten, slik at du også ikke bare får sett det på skjermen, men også se og føle det du har laget.

acredo forlovelsesring designer

Det er i dine hender. Ikke bare det perfekte øyeblikket for spørsmålet av alle spørsmål, men også å tilpasse dine forlovelsesringer. Forlovelsesringer som du har laget selv, sier mer enn tusen ord og understreker din sanne kjærlighet og det unike forholdet ditt. Enten som en romantisk overraskelse eller som et resultat av felles refleksjon, er det enkelt og morsomt å designe dine forlovelsesringer med acredo-forlovelsesring designeren.

Lag tilpassede forlovelsesringer: det har aldri vært flere valg

Takket være acredo-forlovelsesdesigneren kan du selv utforme forlovelsesringene dine, helt til minste detalj. acredo sender deg til smykkeverdenens paradis. Velg først ringenes design, ringform og type metall. Så fortsett til verden av steiner, glitrende diamanter: forskjellige størrelser, klarhet, settinger og slipe-type er tilgjengelige.

Velg dine favoritter - å tilpasse forlovelsesringer har aldri vært enklere

Konfigurere forlovelsesringer: la drømmen bli til virkelighet

Du har sett din drømme forlovelsesring i en Hollywood-film, eller du har visst hvordan din forlovelsesring skal se ut siden barndommen. Ved bruk av acredo-forlovelsesdesigneren kan du til å implementere dine drømmer og ideer. Du kan konfigurere dine forlovelsesringer online, trinnvis, når som helst. Hvis du ikke har nok tid til å fullføre kunstverket, plasserer du designet på ønskeliste. Står du fast i designen eller har du spørsmål om kvaliteten på våre ringer og diamanter, så få råd i en av våre butikker. Frieriet er i dine hender, og vi vil ikke la deg være alene med utformingen av dine forlovelsesringer. Når hennes ring er ferdig, tar det bare noen få skritt for å fullføre forlovelsesringen for ham. Tips: Bli inspirert av våre nyeste samlinger.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.