Switch to your country?

Forlovelsesringer i platina

Forlovelsesringer laget av platina

Hun er unik, hun er det beste som har hendt deg og er hun en stjerne: din drømmekvinne. Forlovelsesringer laget av platina er den beste måten å uttrykke dette høyt på. Fordi platina-forlovelsesringer er unike på to måter: Kombinasjonen av platina, det sjeldneste materialet på jorden og diamantene, den sjeldneste dyrebare steinen, kan ikke utgå. Det er ikke noe materiale som er renere enn platina og forlovelsesringer laget av platina vil skinne som den lyseste stjernen i himmelen - for alltid.

Forlovelsesringer laget av platina: starten på deres fremtid sammen

Platina forlovelsesringer er for dyrebare å bli lagt bort etter bryllupet. Det er enda flere grunner til å holde på platina forlovelsesringer som en komplementær ring: platina kan kombineres med alle smykker og klær og er slitesterkt. Som gull, må platina forlovelsesringer også vedlikeholdes etter en tid, da materialet kan bli noe mørkere og bli matt etter bruk.

Det verdifulle platina materialet varer for alltid - som deres kjærlighet. Den komfortable vekten av dine platina forlovelsesringer vil alltid minne dere om hverandre og frieriet ditt. Skinnende hvit, naturlig og estetisk: Bruk deres platina forlovelsesringer - selv etter bryllupet.

Fra to-ganger til tre-ganger unik

acredo sin giftering designer gjør dine dyrebare platina forlovelsesringer enda mer spesielle. Ved å designe forlovelsesringene selv, gir du dem et personlig preg og gjør dem unike, og ikke bare på grunn av platinaen og diamantene. For å bestemme utseendet til dine forlovelsesringer, velg først for eksempel metallet, ringtypen og plasseringen av steinen. Du kan også bestemme størrelsen på steinen og kvaliteten: stor, liten, fin hvit eller feilfri. Våre konsulenter er glade for å vise deg et bredt utvalg av alternativer, så vel som diamanter som sikrer at ringen møter dine behov. Dine platina forlovelsesringer blir dermed ikke bare følge dere frem til bryllupet, men også for resten av livet.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.