Switch to your country?

Gifteringer i hvitt gull

Gifteringer i hvitt gull

Trender kommer og går, god klassisk stil består. Gifteringer laget av hvitt gull er klassikere, som har eksistert i flere tiår. Hvitt gull er like konstant som ekte kjærlighet. Gifteringer laget av hvitt gull har vært veldig populære siden man startet i 1912 å bruke det ved produksjon av smykker. Brudepar setter pris på fordelene: hvitt gull ser ut som platina, men er billigere og lettere å jobbe med. Og kvaliteten er høyere enn sølv: det oksiderer ikke og det skjer ingen stygg misfargning over tid - derfor er hvite gullringer et perfekt alternativ for de som setter pris på skjønnhet. Gifteringer laget av hvitt gull er tilgjengelig på acredo i 14ct og 18t metaller.

Perfekt å kombinere: gifteringer i hvitt gull

Gifteringer laget av hvitt gull er spesielt unik når det kombineres med en edelsten. Knapt annet edelt metall går sammen så godt med diamanter, for eksempel som hvitt gull.

Takket være den enkle elegansen til hvitt gull, så passer diamanter perfekt til , også fargete. Men også gifteringer laget av rent hvitt gull uten stener, ser også helt fantastiske ut. Oppdag nå det brede utvalget av gifteringer laget av hvitt gull på acredo, din spesialist for forlovelsesringer, gifteringer og smykker.

OversetterSlå av øyeblikkelig oversettelse


engelsk

norsk

spansk


Gjenkjenn språk

norsk

engelsk

spansk

Create your wedding ring made of white gold


43/5000
Lag din giftering laget av hvitt gull

Din hvite gullring kan bli like unik som din kjærlighet, nemlig eksklusiv. Oppdag de utallige designmulighetene i vårt designe program. Bestem hva som passer deg best og hvordan du forestiller deg gifteringene i hvitt gull skal være. Hvis du vil velge smykker av våre designere vil du elske vårt store utvalg av gifteringer laget av hvitt gull. Velg en sofistikert stil og et tidløst utseende.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.