Switch to your country?
Ring Configurator
Vår designr

Classic Weddingbands

Klassiske gifteringer

Finn moderne klassikere

Smart Weddingbands
Acredo Smart

Klare former og ren design venter på deg

Weddingbands Celebration
Weddingbands Charme

Gifteringer med ekte sjarm

Vis delikate ringer

Bicolor Weddingbands

Two-Tone Wedding Rings

Discover bi color wedding rings

Weddingbands Caresse
Classic Weddingbands

Wedding Rings with Attachment Setting

Discover more

Smart Weddingbands

Wedding Rings with Tension Setting

View now

Platinum Weddingbands

Gifteringer etter materialet

Velg ditt favoritt metall

Platinum Weddingbands

Manufacture

Tradition meets innovation. Learn more.

Gifteringer

De representerer evig kjærlighet, trofasthet og hengivenhet - par har uttrykt sin evige hengivenhet til hverandre med gifteringer siden antikken. Å velge ringene sammen har alltid vært en integrert del av forberedelsene til den vakreste dagen i livet ditt. Mange skikker har endret seg siden da, men gifteringene var og er fortsatt et symbol på evig kjærlighet: Gifteringer har ingen begynnelse og ingen ende, og dermed er det det perfekte symbolet for det evige bånd.

Finn gifteringene som passer dere

Evig kjærlighet betyr en ring for evigheten. For å sikre at ringene appellerer til deg i lang tid, og at begge parter er like fornøyd med dem, bør dere ta dere god tid til å finne de perfekte gifteringene. Acredo-eksperter hjelper dere gjerne når det gjelder faglig realisering av deres ønsker. Spør på nettet eller besøk en av våre mange butikker - det er helt sikkert en i ditt område. Våre konsulenter har mange flere ideer og forslag til deg. Du finner passende smykker for enhver stil i acredo kolleksjonene. Våre høykvalitetssmykker skiller seg ut på grunn av eksklusivitet og eleganse, håndlagde former for eksepsjonell brukskomfort og førsteklasses edelstener.

Uansett hvilke gifteringer og smykker dere kjøper, vil dere føle dere bra hver dag med gifteringer fra acredo

Gifteringer i gull og platina

Alternativene er mangfoldige: Gifteringer laget av gull og platina er svært populære - fargene fra gul over rosa til hvitt gull er velbalanserte. Velg deres stil, deres smak og deres livsstil med gifteringer som dere konfigurerer med vårt design program. Det er enkelt å bruke, og dere designer ringene i henhold til deres ønsker og ideer. Konfigurasjonen av form, farge, metall, overflate og settingen av steinene gjør det mulig å designe smykker og gifteringer som helt samsvarer med deres personlighet i utseende og stil. Gifteringer, forlovelsesringer og smykker er individuelt laget for deg med stor forsiktighet og oppmerksomhet på detaljer i Tyskland på vårt produksjonssted i Pforzheim, en av verdens ledende produsenter av gifteringer. Denne lidenskapen og dedikasjonen bringer fram smykker som varer i en livstid.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.