Switch to your country?

Gifteringer i platina

Gifteringer laget av platina

Gift dere og feire denne dagen med en sto fest. Denne spesielle dagen bør huskes for resten av livet. Bli minnet på denne spesielle dagen hver dag for resten av livet ditt ved å velge platina gifteringer. Og en ting er sikkert, du vil i årene som kommer, glede deg over den spesielle følelsen av å valgt gifteringer laget av platina. Gifteringer laget av platina er preget av høy renhet, den forblir hvit, er spesielt motstandsdyktig og holdbar og ekstremt verdifull og eksklusiv. Det er dronningen av alle materialer: platina er mye sjeldnere enn gull og derfor enda mer verdifullt. Det er omtrent 30 ganger sjeldnere enn gull.

Platina gifteringer for hver dag i livet

På grunn av de tekniske egenskapene, er platina spesielt godt egnet som et materiale til smykker som brukes mye, slik som gifteringer. Platina falmer ikke og er et hundre prosent fargesikker, viser færre tegn på slitasje og er meget hudvennlig. Patinaen´s grad av renhet er 95%. Til sammenligning er 18 karat hvitt gull bare 75% rent

I motsetning til hvitt gull er de edle metaller i platinagruppen naturlig hvite. Hvitt står for originalitet, renhet, naturlighet og særpreget på din kjærlighet. På grunn av sin spesielle motstandskraft og det at det viser praktisk talt ingen slitasje, holder platina diamanter på plass bedre enn de fleste andre edle metaller. Dette betyr: platina er det beste materialet for å sette steiner trygt.

Design gifteringer laget av platina

Design dine gifteringer laget av platina online - akredo-giftering designeren er enkel å bruke og viser mange variasjoner. Eller velg fra vårt brede utvalg av vakre og unike platina gifteringer. Vi vil gjerne gi deg råd på stedet i en av våre mange butikker - ta inspirasjon fra forslag fra våre erfarne ansatte. Uansett hvilken ring du velger: platina gifteringer representerer ren følelse gjennom hele livet ditt.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.