Switch to your country?

Absolutt individualitet

Inspirerende design, utsøkt håndverk og absolutt individualitet er kjennetegnene til acredo-produktene.

I tillegg til våre individuelle design av gifte og forlovelsesringer, tilbyr vi også individuelle design av halskjeder, øredobber, diamantringer og spesielt memoire ringer.

Du velger bare modellen du liker best og forvandler den til din nye favoritt i bare noen få klare trinn

Fargen

Hvilken farge passer best for deg? Skal dette smykket matche allerede eksisterende smykker? Skal settingene understreke diamantens utstråling? Svar på disse spørsmålene før du velger fargen.

acredo smykker designeren viser deg dine favoritter i flere farger for å gi deg en bedre ide. Velg din favorittfarge med ett klikk

Renheten

Etter at du har valgt fargen, vil smykkedesigneren automatisk spørre deg om hvilken type legering du foretrekker.

Renheten beskriver delen av de mest verdifulle metallene i et smykke. Det er erklært i tusendeler. I tilfelle av gull, for eksempel betyr 750 / - eller 18kt at 750 av 1000 deler er gull.

Prisen beregnes umiddelbart, og gir deg hele tiden en oversikt over budsjettet.

Modeller å velg mellom

De som liker å eksperimentere eller er ubesluttsomme, finner alternativer som samsvarer med deres nåværende utvalg når de klikker på "Modell".

Små detaljer gjør ofte en stor forskjell, og du plutselig en annen modell bedre. Bare prøv det ut.

Vi tilbyr hver type anheng med forskjellige kjeder. Når du velger et kjede, tilbyr vi for eksempel forskjellige kjeder for å matche anhenget - og når du velger en anheng, tilbys ulike kjeder.

Når det gjelder øredobber, endrer du bare settingen og for memoire ringer endrer du modellen

Steinene

Størrelsen på steinene definerer i hovedsak størrelsen på smykkene.

I tilfelle av memoire ringer, tilbyr vi deg en spesiell funksjon. Her kan du ikke bare bestemme størrelsen på den enkelte steinen, men også antall steiner. I tillegg til memoire ringer med halv og full settinger, kan du også gå for 1, 3, 5 eller 7 steiner. Diamanter som dyrebare minner for de spesielle øyeblikkene i ditt liv.

Vi tilbyr bare diamanter med høy kvalitet. Steinens utmerkede kvalitet fra 0.3ct er bekreftet av et sertifikat utstedt av anerkjente internasjonale testinstitusjoner. Vi legger særlig vekt på stype slip, som vist i Hearts & Arrows kolleksjonen.

Vi elsker diamanter

På acredo tilbyr vi deg bare diamanter med veldig god kvalitet. Alle steiner med størrelse fra 0,3 ct får med seg et sertifikat fra anerkjente internasjonale testinstitusjoner. Slipen er alltid utmerket og viser Hearts & Arrows.

I den spesielle brilliant-slipen kan man se åtte piler på toppen av diamanten og åtte hjerter på bunnen. Bare ca 1% av grunnsteinene har denne perfeksjonen og den glitrer helt fantastisk.

Gravering og ringstørrelse

Hos acredo er vi svært fleksible når det gjelder gravering. Fra den klassiske datoen til utfordringer til tegninger, gjør vår laserteknologi alt mulig. Vær kreativ.

Hvis du vil bestemme ringestørrelsen selv, er det flere alternativer: Du kan også ta en linjal for å måle innerdiameteren til en ring som passer deg, eller du tar et tråd for å måle omkretsen av fingeren du vil bære ringen. Disse målemetodene er imidlertid ikke så nøyaktige.

Våre spesialister i butikkene vil gjerne hjelpe deg ved å bestemme riktig ringestørrelse med en acredo størrelses måler

Ønskelisten

Så snart du har fullført ditt design, kan du enten skrive det ut eller lagre det på din ønskeliste. Du kan gå dit helst for å se ditt drømmedesign basert på dine egne data.

Vil du dele resultatet med noen eller sende det via e-post? Dette er også lett å gjøre når du bruker Ønskelisten.

Du kan også gjøre en avtale med en acredo-butikk i nærheten, for ikke bare å se formene og modellene, men også å prøve dem

Finn din butikk


acredo smykker designeren

Enten det er forlovelsesringer eller vielsesringer, matchende smykker er et must. Med acredo smykkedesigneren kan du personlig gjøre smykker. Diamant smykkene dinevil da passe perfekt til deg. Design dine egne ekstraordinære smykker - enten ørerdobber, halskjede, memoire ring eller solitaire ring. Kombiner akkurat som du liker og ønsker. Resultatet vil tilfredsstille deg for resten av livet!

Tilpass smykker: hvordan du designer dine egne øredobber og andre smykker

Hvis du allerede har designet din forlovelses eller giftering, er det enkelt å konfigurere tilhørende smykker. acredo, din spesialist for diamantsmykker, tilbyr en rekke designalternativer for dine unike smykker. For eksempel, hvis du bestemmer deg for et kjede, kan du velge både farge og stil på kjedet, samt settingen, klarheten og størrelsen på den glitrende steinen i anhenget. Nyt å kombinere og se noen små endringer umiddelbart på skjermen.

Du bestemmer også fargene, settingen og kvaliteten på steinen når du konfigurerer øredobber. Dette betyr at du kan koordinere halskjedet og øredobber, eller du kan bevisst gå ned en helt annen vei.

Konfigurere smykker: enkelt for memoire ringer og solitaires

Den spesielle styrken til acredo smykker designer er dens evne til å innlemme ikke bare personlige minner, men også din stil på din memoire ring. Steinene på hver modell kan endres for å gjøre nye variasjoner ved å endre steinestørrelse og antall. Videre er det mange flere valg for gravering, metallkvalitet, steiner og mye mer for ditt eget individuelle memoire og solitaire ringdesign. Våre konsulenter i ditt område vil gjerne hjelpe deg med å perfeksjonere designene dine. Og du vil snart kunne bære dine egne smykker i ørene, fingrene eller nakken!

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.