Switch to your country?

Elegante diamant ringer

Oppdag verden av solitaire ringer

Unike diamanter forenet med et bredt spekter av design. En solitaire ring er alltid et svært meningsfult smykke.

Inspirasjon

Se flere typer ringer

Mer er bedre. Solitaire ringer elsker selskap. Bli inspirert av vår Chorus-kolleksjon for perfekte ringkombinasjoner.

Eksklusive smykker

Se acredo's mesterverk

Diamanter med høyeste glans, gull, platina og premium design inngår i en unik allianse på acredo. Bli inspirert

Diamant øredobber

Se moderne klassikere

Slå sammen din personlige stil med diamant øredobber i hvitt gull, gult gull eller platina. Diskret, tidløs luksuriøs

Tilpassede smykke sett

Gi glede

Halskjeder

Design halskjeder med anheng

En pen halsring trekker alles oppmerksomhet. Forsterk ditt utseende med et kjede fra acredo. Elegant og sensuell.

Delikate smykker

Se her

Med deres nåde og ømhet er disse smykkene diskré og forførende. Blir overrasket

Smykke designeren

Design dine egne

  • 1. Finn din favoritt modell

  • 2. Bestem deg for farge og metall

  • 3. Velg stein kvalitet og størrelse

  • 4. Tenk på graveringen

Bruk vår inspirasjon og la det bli ditt personlige favoritt smykke. Veldig enkelt og svært personlig.

Smykkedesign med kjærlighet

Lær noe interessant

Alle våre smykker er et resultat av vår lidenkap og kjærlighet, samtidig som de er inspirert av internasjonale trender. Hver eneste medarbeider på fabrikken i Pforzheim, Tyskland, er forpliktet til dette.

Diamant smykker

Diamantsmykker i form av øredobber, halskjeder, solitaires, memoires eller en gifteringer et unikt tegn på kjærlighet til din kjære. Kvinner har blitt tiltrukket av glitrende steiner og har hatt en spesiell fascinasjon for glitrende steiner i hundrevis av år. Klare, store diamanter er et symbol på din kjærlighet. Ikke rart at diamantringen betraktes som en klassiker blant forlovelsesringer. Videre bruker acredo bare de beste diamanter og fokuserer på høy kvalitet i håndverk. Så la din fremtidige kone hjerte hoppe et slag - med eksepsjonelle diamantsmykker fra acredo!

Diamant smykker i alle former og fasonger

Enhver kvinne elsker smykker med diamanter: enten tidløs og diskret eller slående og luksuriøst. Den riktige settingen av diamanter er avgjørende. En feilfri og perfekt slipt diamant er sikker på å trekke alles oppmerksomhet. På grunn av sin klarhet, legger den en spesiell verdi til enhver kvinnes smykke og gjør at hun stråler enda mer.

Diamantsmykker kan utformes på ulike måter og kan kombineres med andre ting. Avhengig av anledningen kan kvinner bruke diamanter på en klassisk, beskjeden måte eller på en spennende, trendy måte. Diamanter er alltid et blikkfang

Design ditt eget diamant smykke

Hos acredo har du muligheten til å designe dine egne smykker. acredo sin smykkedesigner viser deg diamantsmykker som passer til deres gifteringer og lar deg konfigurere det individuelt. Velg størrelsen på edelstenen og avgjør hvordan de skal plasseres på smykkene. Ved utformingen av ringene kan du for eksempel bestemme deg for et helt diamantbånd eller diamanter på siden. Hvite gullsmykker harmoniserer spesielt godt med diamanter, og understreker deres verdi. Med hjelp av acredo-smykkedesigneren kan du se på disse ulike mulighetene hjemmefra og teste dem med forskjellige utseende. Feire livet deres med diamantsmykker fra acredo!

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.