Switch to your country?

Memoire ring - høydepunkter

La oss overraske deg

Fordi diamanter og dermed også memoire ringer er nær våre hjerter, har vi samlet et ekstremt tiltalende utvalg av våre høydepunkter for deg.

Highlight Memoires
Black Background Bild

Memoire ringer etter stein størrelse

Velg den perfekte proposisjonen

Størrelsen eller vekten (karat) av en hver stein definerer bredden på ringen. Gå på en oppdagelsesreise og skape ditt eget design. Det er mange muligheter som venter på deg: fra sjarmerende smale memoire ringer til overdådige erklæringer.

Memoires nach Steinanzahl
Base Background

Memoire ringer etter antall steiner

Velg dine favoritter nå

Hver stein er et minne om et spesielt øyeblikk. La stein settingen vokse med hvert fantastisk øyeblikk, eller bestem dere for en halv eller luksuriøs full pavé memoire ring.

Memoire ringer i platina

La oss inspirere deg

Minnene som er samlet i en hver memoire ring gjør det til et eksklusivt smykke. Full pavé memoire ringer i platina med brilliant, prinsesse eller baguette-slipte diamanter er enda mer dyrebare.

Platin Memoires

Memoire ringe i gull

Se her

acredo memoire ringer er like varierte som livet selv. Elegant hvitt gull, varmt gult gull, romantisk rose gull eller ekstravagant rødt gull sammen med de fantastiske diamantene gir hver memoire ring sin egen karakter.

Gold Memoires
Magie der Diamanten Bild

Diamantens magi

Lær mer

Vi elsker diamanter. Derfor tilbyr vi bare gode diamantkvaliteter. Hoss acredo har hver diamant fra 0,3 ct et toppsertifikat av internasjonal anerkjennelse

Fargede memoire ringer

La oss inspirere deg

Himmelblå, eplegrønn og kirsebærrød - disse er bare noen av de fristende diamantfargene du kan bruke til å designe memoire ringen.

Du kan også velge en av de strålende safirfargene til ditt eget personlige praktsmykke.

Farbige Memoires
Transparent Bild

Memoire gifteringer

Kjærlighet ved første blikk

Romslig elegante kombinasjoner med en diskré herre ring og glitrende dameringer med diamanter venter på dere.

Ringsett med remoire ringer

Kombinerer din glede

Memoire ringer kommer ikke alene. De er perfekte for å bli kombinert med andre ringer. La oss inspirere deg, slik at du kan skape din egen samling med glede.

### Seo-Text

Memoire ringer fra acredo

Med en Memoire ring kan verdien av øyeblikket beholdes. Memoire ringer - også kalt Eternity ringer eller Alliance ringer. Disse minne smykkene står for emosjonelle påminnelser og er ansett som et tegn på takknemlighet for tiden delt med sine kjære - ideelle også som forlovelses og gifteringer.

En strålende krans med minner - Memoire Ringer

De har verken en begynnelse eller slutt - evighetsringene er et symbol på evigheten og uendelig kjærlighet. Ved navn representerer hver enkelt diamant en vakker opplevelse. Forlovelsen og bryllupet, hjemmet, barna eller karrierehopp - de øyeblikkene kan bli vidunderlig kronet med en diamant og i en memoire ring. Når det gjelder vår samling av edelstener, skilles det mellom to varianter: hvis steinene er plassert på den øvre delen av ringen, kan nye diamanter legges til. Alle disse vakre øyeblikkene kan føre over tid at en memoire ring ender som en lukket diamantring. Ringskinnen kan imidlertid også være helt dekket fra begynnelsen. Allianseringer ringer i denne modellen varianten har ofte blitt brukt som gifteringer.

Designvarianter for evighetsringer hos acredo

Rekken av like store edelstener er det som er felles for memoarer ringer. Hos acredo har du muligheten til å lage dine individuelle smykker fra et vell av variasjoner. Tips: Evighetsringer kan også brukes veldig godt som forlovelsesringer som skal brukes som gifteringer sendere. Velg mellom forskjellige legeringer, metallfarger og former, størrelser, diamantfarger og rammer. Alliance ringer er spesielt vakre i hvitt gull, gult gull, rosengull eller platina. Veldig populært er kanal settingen, hvor diamantene holdes mellom to perifere edelmetallskinner. Ved bar-setting er diamanten og det edle metallet satt på annenhver gang for å holde fast diamanten. Enn rekke med diamanter kalles pavé - gjør at ringen ser ut som et skinnende steinteppe.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.