Switch to your country?

Evighetsbånd i platina

Platinum memoire ringer fra acredo

La dine drømmer bli virkelighet

Platinum memoire ringer er de ultimate smykkene. Sjeldne, høy klasse og laget for å vare for alltid - Platinum av edelt metall er ganske enkelt himmelsk. Platina på sitt beste i form av en memoire ring. Det edle metallet med høyeste kvalitet av alle tider sammenkoblet med dine unike minner i form av glitrende diamanter, gjør en platina memoire ring til en av de mest eksklusive minner som en kvinne kan bære. Lev dine drømmer og hold dem trygge i form av platina memoire ringer.

Ekte mesterverk: platina memoire ringer

Hos acredo kan du ved kjøp av platina memoire-ringer velge mellom to legeringer: platina 600 eller platina 950. Platinum 950 består av 950 deler platina og 18 deler gull og er dermed den reneste av alle legeringer tilgjengelig. Kombinert med utsøkte brillant-slipte diamanter, er platina memoire-ringer et uttrykk for ren luksus og unik kjærlighet.

Høy renhet og kvalitet sammen med brukskomfort og fargestabilitet, gjør at dette edle metallet skiller seg ut. Ingen misfarginger og en behagelig følelse, gjør platina memoire ringer til drømme smykker og livslange symboler på din kjærlighet.

Den perfekte ring takket være mye kjærlighet og talent

Vi virkelig elsker å jobbe med platina memoire ringer - i designstudioet, fabrikken og i butikkene. Den hvite fargen går stort sett med alt, materialet passer spesielt til diamant settinger, og hver brillant-diamant forteller sin egen historie. Våre ansatte og den online designeren foreslår variasjoner og justerer ringen til dine personlige preferanser. Bli inspirert av det unike materialet, din kjærlighet og våre ansatte når du ser etter platinum memoire-ringene dine.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.