Switch to your country?

Diamant halsbånd

Diamant halskjeder fra acredo

Med et acredo diamant anheng på et halsbånd eller kjede, vil du bære symbolet på din evige kjærlighet rett over hjertet ditt. Videre er et diamantkjede synonymt med rikdom: din rikdom av varig kjærlighet. Samtidig som du pynter opp din hals, vil dette verdifulle diamantkjedet trekke til seg beundrende blikk - både i det daglige arbeidslivet og på elegante middagsarrangementer. Et diamantkjede passer til alle klesstiler og enhver stil. Det er helt klart et enestående smykke fra din kjære. Derfor er det spesielt viktig for acredo å bruke diamanter av upåklagelig kvalitet for sine halskjeder og for å sikre høy kvalitet i sitt håndverk.

Diamant halskjeder og diamant anheng fra acredo: like forskjellige som din kjære

Som med solitaire og diamant øredobber, kan du også velge mellom bezel setting og en 4 eller 6 prong setting for ditt diamant kjede. En buet bezel setting, passer, for eksempel godt til et diamant anheng. Den iøynefallende, men elegante designen gir diamantkjedet et enda mer fantastisk utseende

For diamantkjeden kan du også velge mellom en "snake" kjede eller "plait" kjede. En diamant i en 6-prongs setting ser spesielt vakker ut på et "plait" kjede. Dett diamantkjedet, monokrom eller i en kombinasjon av hvitt gull og gult gull, er helt klart veldig iøynefallende

Diamantkjedet: et spesielt uttrykk for din personlighet

Diamant anhenget er det eneste som kommer så nær hjertet som din partner og er derfor et veldig personlig smykke. Styrk din individualitet enda mer og designe ditt eget diamantkjede med acredo sin smykkedesigner. Takket være vår smykkedesigner kan du se på edelstener i forskjellige settinger og i kombinasjon med de forskjellige kjedene, og sette sammen din personlige favoritt. I våre butikker vil våre ansatte vise deg ditt personlige diamantkjede og koordinere de siste trinnene med deg. Diamantkjedet er ikke bare rik på kjærlighet, men også rik på individualitet.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.