Switch to your country?

Profiler med høy brukskomfort

Tverrsnittet av ringen i form av ringskinnen er referert til som ringprofilen. Dette bestemmer hvordan ringen føles på fingeren.

acredos profiler har blitt gjort til perfeksjon på alle måter. Om det er mykt konveks eller rett og grafisk - absolutt brukskomfort er nøkkelen.

Bruk Designer til å enkelt velge forskjellige profiler og få et inntrykk av hvordan profilformen endrer karakteren til ringen

Fine or wide

By determining the width of the ring you determine whether your ring will be narrow and delicate or wide and expressive.

Depending on the profile, acreco offers you the choice between ring widths of 2.00 to 10.00mm. The width of the ring is also determined by the proportions of your hand.

The higher the ring, i.e. how far inside and outside of the ring are apart, the more stable the ring.

En- eller flerfarget

En ring trenger ikke alltid å være ensfarget og h glatt overflate. Gi deg selv frie tøyler for din kreativitet.

Sammensetningen av ringen gir et bredt utvalg av designalternativer: fra en jevn, ens-farget ring til ringer bestående av flere lag i forskjellige farger.

Giftering designer gir deg en oversikt av de mest populære komposisjonene

Riller som design elementer

Grooves er små innrykk i materialet og tjenesten som designelementer på den ene side, men er også nødvendig for å skille to materialer eller overflater.

Fra den ofte brukte V-rillen til den harmoniske bølgeformede rillen eller det populære Saturn-rillen, gir acredo deg et meget bredt spekter i forskjellige bredder

Sol-gult eller helt hvitt

Liker du den varme gløden av klassisk gult gull eller er du mer fascinert av den elegante elegansen av hvite edle metaller? Bare prøv det.

Du kan også velge mellom smigrende rosé, ekstravagant rød, grønn og en mer diskré grå.

Kanskje du bestemmer deg for å bruke mer enn en farge, for eksempel ved å legge til rosé-detaljer på en hvit ring

Renheten

Så snart du har bestemt fargen på ringen, bestemmer renheten de tilgjengelige legeringene.

Hvis du går for rosé,så tilbyr acredo valget mellom rosé gull 585 / - og rosé gold 750 / -. Prisene vises direkte på nettsiden.

Alle designene kan konfigureres i flere gull-, palladium- og platinalegeringer.

Polert eller strukturert

Overflaten er et sterkt designelement.

Den klassiske ringen skinner på grunn av sin polerte overflate. Hvis du foretrekker en mer diskré overflate, kan du gå for sandmatte eller vertikale mattet.

Skrå, is mattet og klinkede overflater imponerer med en mer uvanlig eller sterkere struktur.

Purist eller glitrende

Diamantens magi er vår lidenskap. Vi tilbyr deg derfor diamantbånd til spesielt attraktive priser.

Designer utfolder sin fulle kapasitet når det gjelder steinene: en eller flere diamanter, på utsiden av ringen, på siden eller innvendig. Alt er mulig.

Biblioteket med steiner gir deg et enkel oversikt over de mest populære alternativene, som kan utvikles fritt - det finnes uendelige muligheter.

Ved å velge antall steiner, deres størrelser og kvalitet, helt opp til å velge en annen farge, så kan du ikke få et mer personlig smykke.

Personlig gravering og størrelsen på ringen

En personlig kjærlighetserklæring vil krone et hvert smykke. Vi vil gravere denne meldingen enten på den tradisjonelle måten, på innsiden av ringen, eller mer åpent på utsiden.

Innovativ laserteknologi hos acredo gir mulighet for konvensjonelle graveringer som navn og dato, men også den kunstneriske versjonen av frihåndstegninger.

Våre acredo-partnere hjelper deg gjerne med å bestemme ringestørrelsen din. Vi måler vanligvis fingerens omkrets. Alternativt kan du også måle diameteren innvendig i en annen ring som passer deg godt

Din ønskeliste

Har du designet dine drømme ringer? Da kn du lagre designet på din personlige ønskeliste.

Basert på ditt navn, postnummer og fødselsdato vil du kunne få tilgang til det når du vil.

Vil du dele resultatet med andre eller sende det via e-post? Dette er også lett å gjøre når du bruker ønskelisten.

Acredo giftering designer

Design ringen selv eller la oss designe for deg. Med acredo har du valget. Du kan bruke vår giftering designer til å designe dine egne gifteringer. Acredo giftering designer er ideell for par som elsker det ekstraordinære, som liker å være kreativ eller som ønsker å ta første skritt i det store utvalget med gifteringer. Takket være vårt brede utvalg av ringestiler, er det noe for enhver type og enhver stil: trendy vs klassisk - glitrende vs. enkel - luksuriøs vs diskret. Gjør drømmene dine til virkelighet og bli designeren av dine egne unike symboler på deres kjærlighet!

acredo giftering designer: Den beste måten å lage dine perfekte gifteringer

Gifteringene vil følge dere gjennom hele deres ekteskap som et tegn på oppriktig kjærlighet. Utvalget og utformingen av deres giftering er bør vurderes svært nøye for å sikre at dere vil være fornøyde med dem for resten av livet. Med acredo giftering designeren kan dere enkelt gjøre dette hjemmefra nå dere ønsker det og med bare noen museklikk.

Inspirert av våre kolleksjoner, Hollywood-trender eller venner, kan dere prøve forskjellige design og endre noen individuelle komponenter som form, farge, metall, overflate og stein settinger.

Konfigurering av gifteringer: unike ringer i løpet av noen få steg

Din partner, en datamaskin, noen ideer og en kopp te eller et glass musserende vin - det er alt du trenger for å konfigurere ringene dine! Som et første skritt, bestem dimensjonene og formen på brudens ring. Dere kan deretter velge hvilken som helst farge dere vil ha. Kombiner farger og teksturer fritt i henhold til deres spesielle ønsker. Nå kommer damene til den mest underholdende delen av design: utvalget av diamanten. Tindrende slående eller elegant og enkel - konfigurere ringen selv. Og til slutt er det herrenes tur: dine ringer vises i henhold til brudens modell; Bare størrelsen og bredden må justeres. Til slutt kan du teste bærekomforten og harmonien i den konfigurerte ringen på hånden din i en av våre butikker og endelig bestille ringene. Personliggjøring av deres gifteringer har aldri vært enklere!

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.