Profiler med høy brukskomfort

Fine or wide

En- eller flerfarget

Riller som design elementer

Sol-gult eller helt hvitt

Renheten

Polert eller strukturert

Purist eller glitrende

Personlig gravering og størrelsen på ringen

Din ønskeliste

Acredo giftering designer

Design ringen selv eller la oss designe for deg. Med acredo har du valget. Du kan bruke vår giftering designer til å designe dine egne gifteringer. Acredo giftering designer er ideell for par som elsker det ekstraordinære, som liker å være kreativ eller som ønsker å ta første skritt i det store utvalget med gifteringer. Takket være vårt brede utvalg av ringestiler, er det noe for enhver type og enhver stil: trendy vs klassisk - glitrende vs. enkel - luksuriøs vs diskret. Gjør drømmene dine til virkelighet og bli designeren av dine egne unike symboler på deres kjærlighet!

acredo giftering designer: Den beste måten å lage dine perfekte gifteringer

Gifteringene vil følge dere gjennom hele deres ekteskap som et tegn på oppriktig kjærlighet. Utvalget og utformingen av deres giftering er bør vurderes svært nøye for å sikre at dere vil være fornøyde med dem for resten av livet. Med acredo giftering designeren kan dere enkelt gjøre dette hjemmefra nå dere ønsker det og med bare noen museklikk.

Inspirert av våre kolleksjoner, Hollywood-trender eller venner, kan dere prøve forskjellige design og endre noen individuelle komponenter som form, farge, metall, overflate og stein settinger.

Konfigurering av gifteringer: unike ringer i løpet av noen få steg

Din partner, en datamaskin, noen ideer og en kopp te eller et glass musserende vin - det er alt du trenger for å konfigurere ringene dine! Som et første skritt, bestem dimensjonene og formen på brudens ring. Dere kan deretter velge hvilken som helst farge dere vil ha. Kombiner farger og teksturer fritt i henhold til deres spesielle ønsker. Nå kommer damene til den mest underholdende delen av design: utvalget av diamanten. Tindrende slående eller elegant og enkel - konfigurere ringen selv. Og til slutt er det herrenes tur: dine ringer vises i henhold til brudens modell; Bare størrelsen og bredden må justeres. Til slutt kan du teste bærekomforten og harmonien i den konfigurerte ringen på hånden din i en av våre butikker og endelig bestille ringene. Personliggjøring av deres gifteringer har aldri vært enklere!

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.