Bergen

Gullfunn

Småstrandgaten 3
Xhibition Shopping Center
5014 Bergen

Telefon:

Calculate route

Åpningstider

lørdag 0 - 0
Søndag closed
mandag 0 - 0
tirsdag 0 - 0
onsdag 0 - 0
torsdag 0 - 0
fredag 0 - 0

Now closed.

Avtaleplanlegger

Vi anbefaler at du lager en avtale for konsultasjon i kvelder og i helgene


På telefon nummer
via e-post

Contact

Do you have questions about our wedding rings, engagement rings, eternity rings or jewelery? You need advice on ring size or engraving?

Contact us by phone or send us an email. We are at your disposal for all your questions.

Gullfunn


In order to process your request, you provide us with personal data. These will only be used by us to process your request and will be deleted after processing. Further storage or processing will not take place. If you should not agree with the transmission of the data, it is unfortunately not possible for us to work on your inquiry.

Our designer

Luksus som varer ut livet

Find ditt favoritt smykke

Juridisk merknad

Administrerende direktør:


Org.nr: 916588739

Bryllupsringer i Bergen - stilig og individuell

Bryllupsringer Bergen - acredo er din spesialist i Bergen for individuelle gifteringer, forlovelsesringer, evighetsringer og bryllupsmykker med stil. Uansett hvilket symbol på kjærlighet du leter etter, så er du på rett sted hos acredo. I våre forretningslokaler i Bergen, venter et bredt spekter av kjærlig designede samlinger deg som en kilde til inspirasjon for dine svært individuelle ringer eller smykker. Besøk oss i Bergen og la oss overbevise deg om våre forlovelsesringer, gifteringer eller evighetsringer i forførende gull, palladium eller fint platina. Eller se oss i Bergen for å delta i vår stilstest for å finne din favorittmodell. For å gjøre valget enklere for deg, tilbyr vi syv forskjellige ringstiler fra naturlig til romantisk for å avkjøles

Bryllupsringer i Bergen - opplever kvalitet

Siden forlovelsesringer og gifteringer følger oss gjennom hele livet, er brukskomfort og følelsen av ringen et avgjørende kriterium. Derfor er du velkommen til å komme til acredo Bergen og se alle detaljene på våre forlovelsesringer og gifteringer og også få prøve dem. La de forskjellige profilene, overflatene, legeringene og steinene begeistre deg i butikken vår i Bergen.

Acredo merkevare står for det høyeste nivået på brukskomfort, eksepsjonelt vakre steiner, førsteklasses plasseringer og utsøkt håndverk

Bryllupsringer i Bergen - konsultasjon fra hjertet

I myldret av detaljer vil vi under konsultasjonen finne ditt personlige utvalg i butikken vår i Bergen og dermed lage din svært individuelle forlovelsesring eller bryllupsring. Vi tar oss tid til å betjene deg og er glade for å dele vår kunnskap med deg. Vi ønsker å bli kjent med deg og jobbe intensivt med deg for å få dine ønsker og ideer riktig. En konsultasjon på acredo vil derfor ta minst en time. Vår butikk i Bergen venter på deg med en svært hyggelig atmosfære. Det store utvalget av bryllup og forlovelsesmodeller er supplerte med ring sett og bryllupsmykker, som er ordentlig og pent innredet i våre montre.


Bryllupsringer i Bergen - design din individuelle modell

Sett deg ned i en av våre komfortable stoler og vi vil forklare alle detaljer, ved hjelp av acredo designer for å lage dine svært personlige ringer. Vi vil jobbe med deg for å bestemme riktig farge, profil, legering samt bredde og høyde på dine gifteringer. Detaljer som fordeling av ringen, sporene og overflaten utfyller designen din. Bryllupsringer i Bergen er ofte utsmykket med en eller flere glitrende diamanter. Videre viser designeren prisen på ringene eller smykkene i hvert trinn av prosessen, noe som gjør prisingen svært gjennomsiktig

Bryllupringer med gravering i Bergen

Gang på gang blir vi forbløffet over de kreative gravyr ideene til våre brudepar. Fra en tradisjonell gravering til en frihånds tegning eller et fingeravtrykk - er våre spesialister på verkstedet glade for å gravere alle slags kjærlighetsmeldinger for deg.

Absolutt åpenhet av priser for gifteringer i Bergen

Ved design av ringene eller smykkene viser bryllupsdesigneren dagens prising etter hvert trinn i designprosessen. Dette sikrer at prisutviklingen for ringene eller smykkene er svært gjennomsiktig i hvert trinn av prosessen, og er et ytterligere aspekt som supplerer det gode prisforholdet mellom acredo.

Vårt mål er å gjøre deg glad og å designe med deg de vakreste ringene som følger deg med på deres felles vei.

Øyeblikket når vi presenterer dine unike smykker til deg for første gang i butikken vår i Bergen, er det bare magisk. Vi er veldig glade for å kunne oppleve dette spesielle øyeblikket sammen med deg.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!

Teamet ditt på Gullfunn

Bryllupsringer og forlovelsesringer Bergen


www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.