Design - Kombiner - Utvikle

Øk din lykke med ringsett fra acredo

Et ringsett består av minst to eller flere ringer som bæres sammen på en finger. Hver ring er vakker i sin egen rett og forteller historien om kjærlighet og de spesielle øyeblikkene i livet.

Fra forlovelse til bryllup, fra fødselen til et barn til deres egen bryllupsdag eller kanskje til og med en seremoni for å fornye dine løfter - en verdifull ring kan hjelpe deg med å huske på en rekke anledninger.

Vi inviterer deg til å designe ditt eget individuelle ringsett. Våre Chorus, Couplet og Charisma kolleksjoner vil inspirere deg. Alle ringene i disse samlingene går perfekt sammen og venter bare på å bli oppdaget av deg

Forlovelse

Deres offisielle liv som et par begynner med en forlovelse. Ditt frieri vil sikkert bli akseptert med en forlovelsesring eller en solitaire ring med den store diamant i midten av ringen.

Vår Charisma-kolleksjon gjør din prinsesses drøm til virkelighet - fortryllende forlovelsesringer eller solitaire ringer som gir det perfekte grunnlaget for et ringsett.

Ringen har den samme profilen som en giftering og er en perfekt match.

Den er kronet med en diamant i en attachement setting og kan stå sammen med en stein setting på sidnene, om ønskelig

Bryllup

Bryllupet er neste skritt etter din forlovelse. Gifteringene deres vil minne ikke bare minne dere på om kjærligheten, men også på denne spesielle dagen for resten av deres liv.

Bredden på en tradisjonell giftering er vanligvis mellom 5 mm og 6 mm. Hvis du har tenkt å bære din forlovelsesring og din giftering på en finger, må du tenke på bredden fra begynnelsen.

Derfor har vi bevisst gjort ringene i våre Couplet og Chorus kolleksjonene smalere. Manens ring kan utformes i samme bredde eller bredere.

Minner

Dere vil dele mange spesielle øyeblikk med hverandre etter bryllupseremonien. En memoire ring forteller historien om disse øyeblikkene.

Hver stein symboliserer et spesielt øyeblikk - en tur sammen, et barns fødsel, mange år sammen eller bare deres kjærlighet.

Hva er vakrere enn å formilde deres spesielle anledninger i form av en glitrende diamant? De holdes på plass i en kanal, prong, bar eller pavé-setting.

Eller har dere vært lykkelig gift i mange år og gjerne vil fornye dere løfter ved en ny bryllupseremoni? Memoire ringen varer for evigheten.

Ring settet

acredo har to typer ring sett: Couplet kolleksjon er en kombinasjon av to dame ringer og en herre ring. Chorus-samlingen har tre dame ringer med en herre ring.

Det sentrale punktet til ringsettet er en solitaire ring med en brilliant eller prinsesse diamant. Dette suppleres med en giftering, en memoire ring eller en kombinasjon av både giftering og en memoire ring.

Interessante effekter kan oppnås ved å bruke de samme metallfarger eller å leke med et utvalg av metaller for ringsettene.

Resultatet kan være et spennende, flytende design eller en tilsiktet kontrast. La oss inspirere deg.

Vi håper dere liker å skape deres egen personlige "stack of happiness"

Vår inspirasjon

Kombiner de spesielle minnene - forlovelsen, bryllup og andre spesielle øyeblikk

Vår designer

Lag dine egne skreddersydde smykker

Bli inspirert av vårt brede utvalg av modeller og velg ditt favorittdesign. Du legger til personlige detaljer selv, lagre konfigurasjonen og ta kontakt med en av våre butikker. Vi håper du nyter opplevelsen!

Alle gode ting er tre: acredo ring sett

En ring brukes sjelden alene. Sats på et trio sett fra acredo for riktig svar i dobbelt forstand. Vær tro til mottoet "Alle gode ting er tre", og velg ett ringsett som inneholder er brudens giftering ledsaget av den matchende komplementære ringen og den glitrende memoire ringen. De to gifteringene bør holdes enkle i deres design. Derved tillater brudens giftering å harmonisere perfekt med en spennende ekstra ring. Dette er vanligvis forlovelsesringen - som matcher gifteringen. Med acredo ring sett vil du aldri føle deg alene!

Gjør to om til tre - og dine stable ringer vil matche perfekt

Menn foretrekker at ting å være enkle og tidløse, mens damer har en tendens til å ønske at ting å være glitrende og spennende. acredo ring sett kobler disse to motsetningene sammen. Hold designen av dine gifteringer noe klassisek med bare noen få diamanter til bruden - og den glitrende komplementære ringen med mange små diamanter eller en stor stein vil matche brudens ring. Kvinner kan dermed nyte sin kjærlighet til glitrende dyrebare steiner, mens mennene kan forbli tro mot sin tidløse stil.

acredos Couplet og Chorus-kolleksjoner tilbyr et bredt spekter av stableringer som perfekt forener det tradisjonelle med det moderne.

Selvlagd ganger 3: konfigurere ditt trio sett selv

Med acredo sin giftering designer kan du designe alle tre ringene selv. Du kan justere designen og komforten til brudens ekstra ring for å matche dine gifteringer. Konfigurer brudens giftering først. Diskret med få eller ingen diamanter, hvitt gull eller platina, smal eller litt bredere. Designeren viser automatisk den tilhørende ringen til brudgommen. Når bredden og høyden er satt, kan bruden fortsette med den gllitrende komplementære ringen, tilpasse profilen for å matche gifteringen, eller bevisst gå for noe annet - i form av en mer spennende design. Med eller uten en memoire ring - de ulike mulighetene kan kombineres i triosettet. Kontakt en av våre butikker for inspirasjon og diskutere kolleksjonene med våre ansatte. Stable ringene dine er helt klart lagd selv, enten du har designet dem selv eller med hjelp av våre spesialister.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.