Switch to your country?

The production of your wedding rings"""

Golden craft meets state-of-the-art technology"

Legeringen

Støping av legeringen er det første trinnet i å skape en giftering.

Acredo-produksjonen fungerer med å vre best-in-class-prinsippet. For å gjøre dette blander og smelter vi over 30 edle metaller selv.

Støpe verkstedet er et imponerende sted hvor de enkelte komponentene i hver legering smelter under sterk varme. Våre støpere er ikke bare lidenskapelige, de er også innovative.

Ho acredo går legeringen fra gull over palladium til platina. Vårt nyeste tillegg er det verdifulle platina gullet.

Våre gull legeringer er gule, hvite, grå, rose, rosa og grønt gull. Vi har patenter for noen av disse

Fra en legering til en ring

Først er stolpene støpt fra de meget varme, flytende metallet.

Tykkelsen av stolpene reduseres deretter ved gjentatt rulling. Dette kondenserer materialet mens du forbereder det til senere slitasje på en giftering.

Når den endelige tykkelsen er nådd, blir ringen stanset ut med stor kraft. Dette er den beste kvalitets måten på å produsere gifteringer. Ved å slå ut den komplette ringen, er det ikke behov for en lodde skjøt senere.

Deretter fortsetter behandlingen av ringen i med både mellom manuell og maskinell bearbeiding.

Våre ringer har en uvanlig grad av hardhet takket være våre spesielle herdingsprosesser. Hardheten måles og uttrykkes i Vickers (HV

"The individuality and creativity of our customers inspires us in the Manufaktur every day.

We are convinced that you will be able to feel the passion we have for our product when you are wearing your jewelry."

Ringen tar form

De neste arbeidstrinnene gir ringen sin individuelle profilform og ringstørrelse.

Dreiingen kan foregå manuelt eller på toppmoderne CNC-maskiner. Konfigurasjonsdataene dine styrer presisjonsbearbeidingsprosessen av edelt metall. Dette gir ringen sin form, bredde og høyde. Sponen etter dreiingen blir resirkulert.

Etter hvert arbeidstrinn blir ringen nøye undersøkt av våre spesialists kritiske øyne.

Hvis ditt design for eksempel har et riller, blir rillene slipt inn i ringen ved hjelp av diamantverktøy. Ekstern presisjon og konsentrasjon er nødvendig

Setting av seinene

Våre juvel settere trenger en jevn hånd og stor følsomhet når de setter diamanter.

Hos acredo har du et bredt spekter av settinger og steiner. Brilliant-slip, prinsesse, baguette eller hjerteformede diamanter - de må ikke bare behandles forsiktig, de må også harmonisere perfekt med ringen.


En rub" over steinen er plassert i en utsparing som vanligvis har blitt forboret i ringen. Det komplette materialet roteres.

Mirakelkransen holder steinen med 4 korn som er slipt ut av edelt metall. Denne settingen ser firkantet ut og passer for både en stein og diamantbånd.

En annen populær setting for diamantbånd er kanal settingen. Her er steiner satt ved siden av hverandre uten mellomrom; Kanalen er vanligvis frest ut på forhånd. Steinene holdes kun nederst og øverst og ser ut til å være flytende.

Skinnende eller matt

Den fantastiske glansen på ringene oppnås ved polering. Denne oppgaven krever ytterste finesse.

De utdannede øynene til våre dyktige ansatte som polerer er langt bedre enn enhver maskin. Polering er derfor rent håndverk.

De eksisterende overflatene, for eksempel en sateng finish, må tas i betraktning.

Overflaten er et sterkt designelement.

Den klassiske ringen skinner på grunn av sin polerte overflate. Hvis du foretrekker en diskré, fremfor design-orientert overflate, kan du gå for sand matt eller vertikale matt.

Slantwise eller ice matted og klinkede overflater imponerer med en mer uvanlig eller sterkere struktur.

Personlig graveringer

Hvert smykke blir helt unikt når det blir gravert. Moderne laserteknologi betyr at acredo kan gi alle former for gravering fra det klassiske navnet og datoen til frihåndstegninger tegninger.

Vi har spesialister som implementerer dine graveringsideer. Når ringene dine er blitt produsert i fabrikken, gjør vi malen til virkelighet.

Hver gravering er presisjonsarbeid. Ringen må plasseres nøyaktig før laseren begynner sitt arbeid. Konsentrasjon og ferdigheter er uunnværlig for dette.

Kvalitetskontroll

På samme måte som at hver stein er inspisert nøye av våre spesialister, er den siste fasen produksjonen en kvalitetskontroll av det ferdige smykket.

Hver detalj er verifisert under mikroskopet: høyde, bredde, snitt, profil, overflate, steininnstilling og gravering.

Ditt smykke har gått gjennom mange kvalifiserte hender under produksjonen. Den er skapt med mye kjærlighet og kompetanse, samt stor lidenskap i egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.