Switch to your country?

The production of your wedding rings"""

Golden craft meets state-of-the-art technology"

Legeringen

Fra en legering til en ring

Først er stolpene støpt fra de meget varme, flytende metallet.

Tykkelsen av stolpene reduseres deretter ved gjentatt rulling. Dette kondenserer materialet mens du forbereder det til senere slitasje på en giftering.

Når den endelige tykkelsen er nådd, blir ringen stanset ut med stor kraft. Dette er den beste kvalitets måten på å produsere gifteringer. Ved å slå ut den komplette ringen, er det ikke behov for en lodde skjøt senere.

Deretter fortsetter behandlingen av ringen i med både mellom manuell og maskinell bearbeiding.

Våre ringer har en uvanlig grad av hardhet takket være våre spesielle herdingsprosesser. Hardheten måles og uttrykkes i Vickers (HV

"The individuality and creativity of our customers inspires us in the Manufaktur every day.

We are convinced that you will be able to feel the passion we have for our product when you are wearing your jewelry."

Ringen tar form

Setting av seinene

Våre juvel settere trenger en jevn hånd og stor følsomhet når de setter diamanter.

Hos acredo har du et bredt spekter av settinger og steiner. Brilliant-slip, prinsesse, baguette eller hjerteformede diamanter - de må ikke bare behandles forsiktig, de må også harmonisere perfekt med ringen.


En rub" over steinen er plassert i en utsparing som vanligvis har blitt forboret i ringen. Det komplette materialet roteres.

Mirakelkransen holder steinen med 4 korn som er slipt ut av edelt metall. Denne settingen ser firkantet ut og passer for både en stein og diamantbånd.

En annen populær setting for diamantbånd er kanal settingen. Her er steiner satt ved siden av hverandre uten mellomrom; Kanalen er vanligvis frest ut på forhånd. Steinene holdes kun nederst og øverst og ser ut til å være flytende.

Skinnende eller matt

Personlig graveringer

Hvert smykke blir helt unikt når det blir gravert. Moderne laserteknologi betyr at acredo kan gi alle former for gravering fra det klassiske navnet og datoen til frihåndstegninger tegninger.

Vi har spesialister som implementerer dine graveringsideer. Når ringene dine er blitt produsert i fabrikken, gjør vi malen til virkelighet.

Hver gravering er presisjonsarbeid. Ringen må plasseres nøyaktig før laseren begynner sitt arbeid. Konsentrasjon og ferdigheter er uunnværlig for dette.

Kvalitetskontroll

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.