Vår service

Lær mer

Vårt ønske

Ringer, øredobber og halskjeder følger oss gjennom våre turbulente daglige liv. Vi anbefaler regelmessig pleie og inspeksjon for å beholde prakten og glansen i dine smykke.

Vi ønsker at du skal nyte smykkene i svært lang tid. De har ikke bare en materialistisk verdi, men er også forbundet med mange fantastiske minner.

Kom gjerne å besøk oss og bruk vår tjeneste. Vi ser frem til å ta imot deg.

Modell ringer

Konfigurasjonen utvider utrolige muligheter. På den annen side ber det deg som kunde også å ta mange beslutninger. Du bestemmer høyde, bredde, farge, størrelse, steiner osv. Noen avgjørelser er enkle, noe vanskeligere.

På acredo har vi modellringer som tilbys som støtter deg så mye som mulig i din beslutningsprosess og for å unngå usikkerhet.

Modellen ringene kommer i sølv og har samme form, bredde, høyde og størrelse som dine drømme ringer, noe som gjør at du kan utvikle en perfekt følelse av hvordan det vil være å bære dem.

Vi trenger ca 14 dager til å lage disse ringene. Vær så snill å ta med denne tidsrammen når du planlegger kjøp av ringene dine. Prisen på modellringen kan kompenseres mot bestillingen.

Skulle du trenge flere detaljer som riller, steiner, overflatestrukturer eller gravering, er dette også mulig mot en ekstra kostnad

Å ta vare å smykkene

Gifteringer og forlovelsesringer er utsatt for slitasje i hverdagen. Vi bærer dem overalt og hele tiden; Tross alt vil vi hele tiden føle deres symbolske kjærlighetskraft.

Våre hender blir brukt hele dagen lang. Vi gjør husarbeid, snu dørknappene, tar tak i rekkverk, etc. Alle disse handlingene gir sitt preg på smykker, spesielt på ringer.

Derfor anbefaler vi deg å besøke din acredo-partner fra tid til annen. I tillegg til å inspisere smykkene, vær så snill å la oss utføre profesjonell rengjøring av smykkene.

For å ta vare på smykkene hjemme, vil du få en poleringsklut og til og med en spesiell svamp til gifteringene. Dette gjør at du kan gjenopprette den fantastiske overflaten av matte ringer selv.

Vi anbefaler deg også å legge dine gullsmykker fra tid til annen i et varmt vannbad og deretter tørke det med en polerings klut.

Når smykkene ikke blir brukt, vennligst legge smykkene dine i et mykt materiale og avskilt fra hverandre. De vil være takknemlige og vil fortsette å glitre for deg

Sten og setting inspeksjoner

De fleste gifteringer har i dag en eller flere steiner. I alle smykker er steinen en dominerende element som tiltrekker alles oppmerksomhet.

For å sikre at dette varer, bør du ha steinen og settingen kontrollert regelmessig av våre fagfolk. Vi ønsker å tilby denne tjenesten for å sikre fortsatt og klar glede med smykkene dine.

Mineralets hardhet måles i Mohs på Mohs-skalaen av mineralhardhet. Skalaen går fra 1 til 10.
Diamanter er det hardeste mineralet på 10 på Mohs skalaen. Corundum, som omfatter safirer, følger på 9 på Mohs skalaen. I tillegg til sin skjønnhet, er dette grunnen til at acredo ofte bruker safirer.

Mekaniske påvirkninger kan føre til at settingen endres og steinen kan falle av. For å unngå å miste steinen, anbefaler vi sterkt at du får sjekket smykket ditt regelmessig hos en acredo-partner.

Profesjonell vedlikehold

Livet etterlater seg ikke bare spor på mennesker, men også spesielt på ringer. Over tid blir den opprinnelige poleringen av overflaten mer matt, og en ring som var opprinnelig matt, ser mer polert ut.

Påvirkningen av slitasje på en ring varierer og avhenger av hardheten til materialet som brukes. Dette har i sin tur innvirkning på mulighetene for rekonstruksjon.

Ved polering av gull fjernes ekstremt fine lag, hvorved overflaten av metaller fra Platinum-familien, som Palladium og Platinum, kan gjeninnføres med nesten ingen gnidning.

Vi tilbyr deg profesjonell polering av ringene dine av fagfolk i vårt verksted hvis smykkene dine har vært utsatt for hard slitasje, og du vil gjerne skinne igjen.

Endre størrelsen på en ring

Det er mange grunner til at en ringstørrelse kan endres. Kanskje du har bestemt deg for å bære din ring på en annen finger. Kanskje fingrene dine endres avhengig av tidspunktet på dagen - tynnere om morgenen, tykkere om kvelden. Kanskje du har oppnådd eller gått ned i vekt.

Vanligvis er en kvinnes ringstørrelse mellom 50 og 55 og en mann mellom 58 og 64. Det finnes et bredt spekter av ringstørrelser over og under det.

Avhengig av ringmodellen, å endre størrelsen på en ring krever mer eller mindre innsats. Å enre en klassisk uni-farget ring med en eller to størrelser er betydelig lettere enn å endre en ring med et diamantbånd. Disse må vanligvis lages om igjen.

Vi utfører eventuelle endringer i ringen størrelsen du ønsker. La våre spesialister i våre butikker gi deg råd.

Etuiet

Presentasjonen og oppbevaring av et smykke må feires, og etuiet ble opprettet nøyaktig for dette formålet.

Gylne og beige toner omgir smykket, samtidig som det smykket står i sentrum. Det innerste materialet har en fantastisk følelse. Den føles jevn og fløyelsaktig og gir dine smykker best mulig beskyttelse.

Som en spesiell tjeneste og for oppbevaring, vil du også få med en liten pose til gifteringen din. Vedlagt sertifikat gir deg viktig råd om hvordan du tar vare på smykkene dine.

Planlegge avtaler

Vi finner det viktig å gi våre kunder detaljert og autentisk rådgivning. Vi er glade for å være til tjeneste. Og derfor, gi deg selv nok tid til avtalen hos oss.

Hvis du ønsker å avtale, kan dette avtales med en acredo-partner på forhånd. Vi anbefaler spesielt at du bestemmer deg for å avtale om kveldene og i helgene.

Ring oss, send en e-post eller avtal via vår online kalender, og vi vil sende deg en bekreftelse. En av våre rådgivere vil reservere et sjenerøst med tid for samtalen med deg, der du vil kunne diskutere alle spørsmål i detalj. På denne måten vil vi utvikle ditt eget smykke sammen.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.