Switch to your country?

Vår service

Lær mer

Vårt ønske

Modell ringer

Konfigurasjonen utvider utrolige muligheter. På den annen side ber det deg som kunde også å ta mange beslutninger. Du bestemmer høyde, bredde, farge, størrelse, steiner osv. Noen avgjørelser er enkle, noe vanskeligere.

På acredo har vi modellringer som tilbys som støtter deg så mye som mulig i din beslutningsprosess og for å unngå usikkerhet.

Modellen ringene kommer i sølv og har samme form, bredde, høyde og størrelse som dine drømme ringer, noe som gjør at du kan utvikle en perfekt følelse av hvordan det vil være å bære dem.

Vi trenger ca 14 dager til å lage disse ringene. Vær så snill å ta med denne tidsrammen når du planlegger kjøp av ringene dine. Prisen på modellringen kan kompenseres mot bestillingen.

Skulle du trenge flere detaljer som riller, steiner, overflatestrukturer eller gravering, er dette også mulig mot en ekstra kostnad

Å ta vare å smykkene

Sten og setting inspeksjoner

De fleste gifteringer har i dag en eller flere steiner. I alle smykker er steinen en dominerende element som tiltrekker alles oppmerksomhet.

For å sikre at dette varer, bør du ha steinen og settingen kontrollert regelmessig av våre fagfolk. Vi ønsker å tilby denne tjenesten for å sikre fortsatt og klar glede med smykkene dine.

Mineralets hardhet måles i Mohs på Mohs-skalaen av mineralhardhet. Skalaen går fra 1 til 10.
Diamanter er det hardeste mineralet på 10 på Mohs skalaen. Corundum, som omfatter safirer, følger på 9 på Mohs skalaen. I tillegg til sin skjønnhet, er dette grunnen til at acredo ofte bruker safirer.

Mekaniske påvirkninger kan føre til at settingen endres og steinen kan falle av. For å unngå å miste steinen, anbefaler vi sterkt at du får sjekket smykket ditt regelmessig hos en acredo-partner.

Profesjonell vedlikehold

Endre størrelsen på en ring

Det er mange grunner til at en ringstørrelse kan endres. Kanskje du har bestemt deg for å bære din ring på en annen finger. Kanskje fingrene dine endres avhengig av tidspunktet på dagen - tynnere om morgenen, tykkere om kvelden. Kanskje du har oppnådd eller gått ned i vekt.

Vanligvis er en kvinnes ringstørrelse mellom 50 og 55 og en mann mellom 58 og 64. Det finnes et bredt spekter av ringstørrelser over og under det.

Avhengig av ringmodellen, å endre størrelsen på en ring krever mer eller mindre innsats. Å enre en klassisk uni-farget ring med en eller to størrelser er betydelig lettere enn å endre en ring med et diamantbånd. Disse må vanligvis lages om igjen.

Vi utfører eventuelle endringer i ringen størrelsen du ønsker. La våre spesialister i våre butikker gi deg råd.

Etuiet

Planlegge avtaler

Vi finner det viktig å gi våre kunder detaljert og autentisk rådgivning. Vi er glade for å være til tjeneste. Og derfor, gi deg selv nok tid til avtalen hos oss.

Hvis du ønsker å avtale, kan dette avtales med en acredo-partner på forhånd. Vi anbefaler spesielt at du bestemmer deg for å avtale om kveldene og i helgene.

Ring oss, send en e-post eller avtal via vår online kalender, og vi vil sende deg en bekreftelse. En av våre rådgivere vil reservere et sjenerøst med tid for samtalen med deg, der du vil kunne diskutere alle spørsmål i detalj. På denne måten vil vi utvikle ditt eget smykke sammen.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.