Switch to your country?

Våre krav

Hos acredo kombinerer vi tradisjon og innovasjon med varig verdi og høy kvalitet. Hver detalj av smykkene gjenspeiler dette.

Vi fortsetter å videreutvikle og forbedre acredo-designeren for å kunne tilby deg uendelige muligheter når du konfigurerer smykker. Vårt høyt spesialiserte IT-team jobber kontinuerlig med teknologien for våre kunders interesser.

Vi legger stor vekt på detaljerte og ærlige råd. Dermed gir vi kontinuerlig opplæringskurs for våre acredo-partnere for å holde dem oppdatert.

Acredo-produktene er utelukkende produsert hos efg Manufaktur i Pforzheim, Tyskland, som er en av verdens ledende spesialister på gifteringer og smykker. Takket være den kompromissløse produksjonskvaliteten var efg Manufaktur den første vippeprodusenten til å bli tildelt kvalitets beviset fra Schmucktechnologisches Institut ved Hochschule Pforzheim (smykketeknologisk institutt ved Universitetet i Pforzheim). Kvaliteten kommer fra selskapets 80 års erfaring og tradisjon.

Profiler som gir en god følele

Profilen refererer til tverrsnittet av ringen. Det finnes rette profiler, lette og kraftig avrundede profiler, profiler som trekkes inn eller en kombinasjon av disse.

For at ringen skal være komfortabel, er det viktig at innsiden, utsiden og sidene smelter sammen med hverandre.

Våre utdannede designere jobber med disse matematisk komplekse problemet. Vi tar sikte på å utvikle helt harmoniske, noen ganger uvanlige former som bare føles gode når de brukes hver dag.

Det er best hvis du finner ut av deg selv ved å oppleve berøring og følelse av profilformene i de forskjellige breddene i en av våre partner butikker.

Våre legeringer

Acredo-produksjonen jobber med prinsippe om å være "best-in-class". For å gjøre dette, blander og smelter vi over 30 edle metaller selv.

Støperie er et imponerende sted hvor de enkelte komponentene i hver legering smelter under sterk varme. Våre støpere er ikke bare lidenskapelige, de er også innovative.

Ved acredo får man legeringer fra gull til palladium videre over til platina. Vår nyeste legering er det verdifulle platina gullet.

Vi blander gul, hvit, grå, rose, rosa og grønt gull. Vi har patenter for noen av disse legeringene.

Platinum gull har en ekstremt hvit farge og totalt 97,3% edelt metall; Det er derfor enda renere enn platina 950 / -. Dette reduserer risikoen for allergi til nesten ikke noe.

Vickers hardhet

Siden ringer er utsatt for stor slitasje, inneholder vår produksjonsprosess en spesiell herdingsprosess.

Hardhetsgraden til ringen er gitt i Vickers (VH) ifølge en metode utviklet av Vickers Ltd. i 1925 for flyindustrien. Hardhetsmåling bestemmes av trykkpunkts belastning.

Hardheten til uni-fargede ringer er generelt noe høyere enn av flerfargede ringer; acredo legeringer er mellom 180 og 270 HV. Dette er over gjennomsnittlige verdier.

For deg betyr dette at dine ringer er mer motstandsdyktige. Til tross for vår økte hardhet kan vi dessverre ikke hindre eller unngå tegn på slitasje under tung belastning

Diamantenes magi

Vi elsker diamanter og derfor legger vi stor vekt på steinen av alle steiner.

Diamanter kjøpes internasjonalt og vi velger de beste steinene fra dette utvalget for smykkene dine. Hver stein blir inspisert nøye når de kommer på fabrikken og under kvalitetskontrollen. Dette er en gigantisk oppgave med tanke på de hundretusener av diamanter som behandles hvert år.

Bare de fineste hvite eller hvit-aktige diamantene blir kjøpt av acredo. Vi tillater kun diamanter som har små, svært små eller ingen synlige slutninger under 10x forstørrelse (klarhet). Dette betyr at vi jobber i topp segmentet for diamanter til ekstremt gunstig valuta for pengene.

Alle diamanter fra 0,3 ct leveres med et sertifikat. Og fordi sertifikater ikke alltid er likeverdige, beskytter vi deg og oss selv ved kun å bruke kompetanse fra internasjonalt anerkjente testinstitusjoner GIA, IGI og HRD.

Vårt måte diamanten er slipt på er enda mer kompromissløs, fordi det er behov for at diamanten slipes på en utmerket måtet for den skal glitre. Hos acredo viser alle diamanter fra 0,3 ct hjerter og piler. Bare 1% av brilliant-slipte diamanter har denne effekten, noe som står for absolutt perfeksjon

Made in Germany med kjærlighet

Mange hender legger mye jobb i et smykke gjennom fremstillingen. Spesialister er nødvendig for hvert trinn: fra støpning, å dreie smykkene, gullsmeden og settingene samt polering og etterbehandling.

Pforzheim har vært hjemsted for smykker og klokkeindustrien i Tyskland siden Margrave Friedrich von Baden grunnla industrien i 1767. På grunn av nærheten til gullsmeden og klokkemester akademiet har Pforzheim både håndverkere og tekniske og designorienterte spesialister som jobber med smykkene med stor oppmerksomhet på detaljer.

Denne kombinasjonen av håndverk og høyteknologi gjør at vi kan være svært effektive, en fordel som vi overfører til deg med våre attraktive priser.

Hos acredo betyr Made in Germany: Pålitelighet, design og høy kvalitet.

Elegant og eksklusiv

Smykker er alltid knyttet til uforglemmelige øyeblikk. Tenk deg hvordan det er å åpne etuiet, og du ser gifteringen ditt for første gang. Forlovelsesringen utløser ikke bare glede, men også det langvarige "JA".

Hvert acredo-produkt kommer i et elegant etui for å gi dette øyeblikk en verdig og eksklusiv ramme.

Gylne og beige toner omgir smykket, samtidig som det gjør det til midtpunktet.

Som en spesiell tjeneste og for oppbevaring, vil du også bli presentert med en liten pose til gifteringen ditt. Vedlagt ligger et sertifikat som gir deg viktige råd om hvordan du behandler smykke ditt.

Forpliktet til bærekraftig utvikling

Lær mer

egf Manufaktur og tilsvarende acredo steder legger vekt på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraftig utvikling. egf Manufaktur har vært medlem av RJC siden 2017. Videre oppfyller det RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for at din velstående fremtid sammen begynner med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.