Switch to your country?

Våre krav

Profiler som gir en god følele

Profilen refererer til tverrsnittet av ringen. Det finnes rette profiler, lette og kraftig avrundede profiler, profiler som trekkes inn eller en kombinasjon av disse.

For at ringen skal være komfortabel, er det viktig at innsiden, utsiden og sidene smelter sammen med hverandre.

Våre utdannede designere jobber med disse matematisk komplekse problemet. Vi tar sikte på å utvikle helt harmoniske, noen ganger uvanlige former som bare føles gode når de brukes hver dag.

Det er best hvis du finner ut av deg selv ved å oppleve berøring og følelse av profilformene i de forskjellige breddene i en av våre partner butikker.

Våre legeringer

Vickers hardhet

Siden ringer er utsatt for stor slitasje, inneholder vår produksjonsprosess en spesiell herdingsprosess.

Hardhetsgraden til ringen er gitt i Vickers (VH) ifølge en metode utviklet av Vickers Ltd. i 1925 for flyindustrien. Hardhetsmåling bestemmes av trykkpunkts belastning.

Hardheten til uni-fargede ringer er generelt noe høyere enn av flerfargede ringer; acredo legeringer er mellom 180 og 270 HV. Dette er over gjennomsnittlige verdier.

For deg betyr dette at dine ringer er mer motstandsdyktige. Til tross for vår økte hardhet kan vi dessverre ikke hindre eller unngå tegn på slitasje under tung belastning

Diamantenes magi

Made in Germany med kjærlighet

Mange hender legger mye jobb i et smykke gjennom fremstillingen. Spesialister er nødvendig for hvert trinn: fra støpning, å dreie smykkene, gullsmeden og settingene samt polering og etterbehandling.

Pforzheim har vært hjemsted for smykker og klokkeindustrien i Tyskland siden Margrave Friedrich von Baden grunnla industrien i 1767. På grunn av nærheten til gullsmeden og klokkemester akademiet har Pforzheim både håndverkere og tekniske og designorienterte spesialister som jobber med smykkene med stor oppmerksomhet på detaljer.

Denne kombinasjonen av håndverk og høyteknologi gjør at vi kan være svært effektive, en fordel som vi overfører til deg med våre attraktive priser.

Hos acredo betyr Made in Germany: Pålitelighet, design og høy kvalitet.

Elegant og eksklusiv

Forpliktet til bærekraftig utvikling

Lær mer

egf Manufaktur og tilsvarende acredo steder legger vekt på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraftig utvikling. egf Manufaktur har vært medlem av RJC siden 2017. Videre oppfyller det RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for at din velstående fremtid sammen begynner med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.