Switch to your country?

Kjærlighet er i sentrum av alt vi gjør hos acredo - kjærligheten til to personer for hverandre, så vel som vår kjærlighet til produktet.

Om oss

Kjærligheten er i sentrum av alt vi gjør hos acredo - kjærligheten til to personer for hverandre, så vel som vår kjærlighet til produktet.

Vi forbinder tradisjon med innovasjon, varig verdi med høy kvalitetsstandard.

Hva gjør acredo spesiell:
- inspirerende design
- Perfekte former med eksepsjonell komfort
- uvanlige steiner og førsteklasses settinger
- Absolutt individualitet gjennom konfigurasjon
- Høyeste produksjonskvalitet

Absolutt individualitet

Acredo-merket står for en spesiell type kultur for gifteringe. Vi er forpliktet til å fange lykken til et brudepar i svært personlige gifteringer. Gifteringene vil følge paret hele livet. Derfor finner vi det spesielt viktig å designe, sammen med deg, perfekt formede ringer med kjærlige detaljer.

Fineste håndverk, høy kreativitet og de fineste materialene gjør smykker fra acredo så spesielle. Det er de fine detaljene som gjør hele forskjellen. En elegant stil, en bevisst plassert stein, fargespill. Hvert smykke er unikt, spesielt laget etter dine ønsker. For smykker er den vakreste måten å vise din takknemlighet på.

Perfeksjon og presisjon

En forlovelsesring er et løfte. Det er selve symbolet på dype følelser, ment for evigheten. Dette er vår forpliktelse. Vi strever derfor etter perfeksjon og presisjon.

Mange års erfaring som gullsmed og et svært individuelt og likevel tidløst design kommer sammen i vårt Manufaktur-verksted i Pforzheim. Våre spesialister opptrer med stor forsiktighet og finesse. De lager dermed unike mesterverk med kompromissløs kvalitet. Dine smykker drømmer blir realisert med engasjement og lidenskap i en lang kreativ reise

Inspirerende design

Mellom polene av minimalisme og overflod, av tradisjon og modernitet, skaper vår egen designer acredo-kolleksjoner som tjener våre kunder som en kilde til inspirasjon. acredo står for moderne, tidløs luksus. Harmoni og estetikk av designet kommer fra proporsjonene og den kunstneriske formen som er redusert til det essensielle. Den sensuelle klarheten i et vellykket design er grunnlaget for svært individuelle smykker til våre kunder.

Forpliktet til bærekraftig utvikling

Lær mer

egf Manufaktur og tilsvarende acredo steder legger vekt på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraftig utvikling. egf Manufaktur har vært medlem av RJC siden 2017. Videre oppfyller det RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for at din velstående fremtid sammen begynner med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.