Switch to your country?

Tradisjonell produksjon

Fremstillingen av dine smykker

Design med kjærlighet

Alt begynner med temperatur

Fremstilling av ditt personlige smykke begynner med støpning av legeringen, akkurat som for gifteringer.

For det første har vi de reneste edle metaller. Det spesielle blandingsforhold for den ønskede legering settes sammen og smeltes ned ved meget høy temperatur.

Denne prosessen krever høy kompetanse og følsomhet for å oppnå et førsteklasses resultat.

Vi er spesialisert på å lage våre egne legeringer på fabrikken vår i Pforzheim, Tyskland. Dette skiller oss fra de fleste andre produsenter.

Vår egen avstøpning er en av suksessfaktorene i vår 80-årige historie som en av de ledende internasjonale spesialistene for produksjon av gifteringer og juveler

Fra originalen til ditt favoritt stykke

Stein settingene

Smykke setterens arbeid anses å være den øverste disiplinen i produksjon av smykker.

Med den største konsentrasjonen plasserer setteren diamantene i den valgte settingen med en stabil hånd. Settere bruker et mikroskop for å sikre at steinene er plassert nøyaktig, og for å feste settingen.

En klassisk setting er 4 eller 6 prong settingen. En bezel-setting, som omslutter steinen, gir en meget klar effekt. Steinen ser større ut når den er satt i et hvitt edelt metall.

På acredo finner du ikke bare den klassiske runde prong formen. Vårt Cordial-kolleksjon har hjerteformede prongs for romantikerne blant oss.

Og hvis du bestemmer deg for en solitaire ring med en ekstra setting, gjør vi ringskinnen så hard som en giftering, og du har et enda større utvalg av prongs (pinner) - også med 8 pinner..

Våre settere liker spesielt å sette store steiner, ofte i kombinasjon med små steiner på ringen. Ringen kommer til liv i øyeblikket når ringen og steinen står sammen

Diamantenes magi

Individuell gravering

Hos acredo tilbyr vi deg et utvalg av 10 forskjellige rette og buede skrifttyper for gravering.

Du gir oss din tekst, dato eller tegning. Og vi graverer dette på ringen din ved hjelp av toppmoderne laserteknologi. Dine data er skrevet inn og overført til ringen med laser.

Det er ingen slutt på graveringsmulighetene, med unntak av plass. Datoen dere møttes eller ble forlovet i kombinasjon med navnet på partneren din, kallenavn eller et ordtak er ideer for forlovelsesringer.

Klassiske ord er: "Jeg elsker deg ", "Ekte kjærlighet", "Med kjærlighet " og "For alltid\

Å jobbe med overflaten

Kvalitets kontroll

På samme måte som hver stein er inspisert nøye av våre spesialister, blir den smykket i den siste produksjonsfasen fulgt opp med en kvalitetskontroll av det ferdige smykket.

Hver detalj er verifisert under mikroskopet: høyde, bredde, snitt, profil, overflate, stein setting og gravering.

Ditt smykke har gått gjennom mange kvalifiserte hender under produksjonen. Det er skapt med mye kjærlighet og kompetanse, samt stor lidenskap i egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.