Switch to your country?

Tradisjonell produksjon

Fremstillingen av dine smykker

Design med kjærlighet

Du finner et bredt utvalg av smykke modeller som du kan bruke som grunnlag for ditt svært personlige smykke hos din lokale acredo butikk og på vår hjemmeside.

Disse smykkemodellene stammer fra tanker og erfaringer fra vårt design team.

"Acredos design uttrykk er moderne, kraftig og uttrykksfulle, sammen med eleganse og en viss følelse av nonchalance." Katharina Heubach

Våre designere følger denne filosofien i alle sine design. Vi søker hele tiden etter den perfekte proposisjonen og harmoniske former.

De beste designene er valgt i nært samarbeid med gullsmedene som du senere kan se online og i våre butikker.

Alt begynner med temperatur

Fremstilling av ditt personlige smykke begynner med støpning av legeringen, akkurat som for gifteringer.

For det første har vi de reneste edle metaller. Det spesielle blandingsforhold for den ønskede legering settes sammen og smeltes ned ved meget høy temperatur.

Denne prosessen krever høy kompetanse og følsomhet for å oppnå et førsteklasses resultat.

Vi er spesialisert på å lage våre egne legeringer på fabrikken vår i Pforzheim, Tyskland. Dette skiller oss fra de fleste andre produsenter.

Vår egen avstøpning er en av suksessfaktorene i vår 80-årige historie som en av de ledende internasjonale spesialistene for produksjon av gifteringer og juveler

Fra originalen til ditt favoritt stykke

Vi bruker en annen prosess for å lage øredobber, anheng og halskjeder enn vi bruker til produksjon av gifteringer siden de er utsatt for mindre slitasje.

Modellen du har valgt, blir først omarbeidet i voks. Støpeformen settes i en bolle, som inneholder en implantasjonspasta. Bollen brennes ut i en ovn. Når den er oppvarmet, renner voksen ut og skapes en støpeform til smykkene.

Det kan nå fylles med flytende metall. Stor kompetanse er nødvendig for at denne prosessen skal lykkes. Implantasjonspastaen blir deretter fjernet, og støpeformen - som vanligvis holder flere ringer - rengjøres.

Hver enkelt ring fjernes fra støpeformen og gullsmeden fortsetter å jobbe med ringen.

Stein settingene

Smykke setterens arbeid anses å være den øverste disiplinen i produksjon av smykker.

Med den største konsentrasjonen plasserer setteren diamantene i den valgte settingen med en stabil hånd. Settere bruker et mikroskop for å sikre at steinene er plassert nøyaktig, og for å feste settingen.

En klassisk setting er 4 eller 6 prong settingen. En bezel-setting, som omslutter steinen, gir en meget klar effekt. Steinen ser større ut når den er satt i et hvitt edelt metall.

På acredo finner du ikke bare den klassiske runde prong formen. Vårt Cordial-kolleksjon har hjerteformede prongs for romantikerne blant oss.

Og hvis du bestemmer deg for en solitaire ring med en ekstra setting, gjør vi ringskinnen så hard som en giftering, og du har et enda større utvalg av prongs (pinner) - også med 8 pinner..

Våre settere liker spesielt å sette store steiner, ofte i kombinasjon med små steiner på ringen. Ringen kommer til liv i øyeblikket når ringen og steinen står sammen

Diamantenes magi

Når vi fester steinene, har våre settere mye ansvar for verdien på ringene.

Hos acredo setter vi et bredt utvalg av steinformer: brillant-slipte diamanter, som er de runde diamantene, hjerteformede diamanter, firkantede baguettes og de kvadratiske prinsessediamantene.

Uansett hvilken form diamanten har, blir alle diamanter inspisert i detalj av våre sympatiske eksperter når de kommer til fabrikken. Slik sikrer vi den utmerkede kvaliteten du forventer at vi skal levere.

Når du går inn i steingalleriet, vil du legge merke til ikke bare gnisten i diamantene, men også gnisten i øynene til de ansatte.

Individuell gravering

Hos acredo tilbyr vi deg et utvalg av 10 forskjellige rette og buede skrifttyper for gravering.

Du gir oss din tekst, dato eller tegning. Og vi graverer dette på ringen din ved hjelp av toppmoderne laserteknologi. Dine data er skrevet inn og overført til ringen med laser.

Det er ingen slutt på graveringsmulighetene, med unntak av plass. Datoen dere møttes eller ble forlovet i kombinasjon med navnet på partneren din, kallenavn eller et ordtak er ideer for forlovelsesringer.

Klassiske ord er: "Jeg elsker deg ", "Ekte kjærlighet", "Med kjærlighet " og "For alltid\

Å jobbe med overflaten

Den klassiske solitaire ringen som en forlovelsesring er mer enn bare hvitt gull, gult gull eller platina. Det har også en skinnende polert overflate.

Hvis du ønsker å individuelt designe overflaten, anbefaler vi deg å ha en forlovelsesring som består av en giftering og en ekstra setting. Dette gir deg mulighet til å velge fritt fra alle mulighetene, og for eksempel å velge en klinket finish for et spesielt håndlaget utseende.

Overflate behandlingen skjer i den siste produksjonsfasen. Det er her den spesielle ekspertisen til våre poleringsmaskiner er nødvendig, fordi polering er en svært sensitiv prosess som krever et nøyaktig øye

Kvalitets kontroll

På samme måte som hver stein er inspisert nøye av våre spesialister, blir den smykket i den siste produksjonsfasen fulgt opp med en kvalitetskontroll av det ferdige smykket.

Hver detalj er verifisert under mikroskopet: høyde, bredde, snitt, profil, overflate, stein setting og gravering.

Ditt smykke har gått gjennom mange kvalifiserte hender under produksjonen. Det er skapt med mye kjærlighet og kompetanse, samt stor lidenskap i egf Manufaktur i Pforzheim, Tyskland

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.