"acredos design uttrykk er moderne, kraftig og uttrykksfullt, satt sammen med eleganse og en viss følelse av nonchalance.
Katharina Heubach, Designer

Vår designfilosofi

"acredos design uttrykk er moderne, kraftig og uttrykksfullt, satt sammen med eleganse og en viss følelse av nonchalance.
Katharina Heubach, Designer

Alle acredo-modellene som du finner på nettsiden vår og erfaring hos våre partnere, er en kilde til inspirasjon for din svært personlige design.

Vi legger ideene dine i sentrum. Du vil gjerne ha de vakreste ringene, og vi får det til å skje - uansett hvilken stil du foretrekker: romantisk, elegant, naturlig, kul ...

Vi kan bare nå dette målet med vår designers engasjement og lidenskap, som kontinuerlig er på utkikk etter nye trender og fremdeles designer modeller som kan brukes i mange år uten å bli for utdaterte.

Klassiske tegninger og moderne CAD

Når en design ide er blitt utviklet, blir de første skissene av mulige modeller utarbeidet for hånd. En blyant er viktig for denne oppgaven.

Både hjerte og matematisk kompetanse må til i utviklingen.

Når et utvalg av mulige modeller er blitt gjort, overføres detaljene fra tegnebrettet til CAD, hvor de blir gjengitt til perfeksjon

Valg av materialer

Mens acredo-designeren tillater hvert design i alle farger, bestemmer vi material- og fargekombinasjonene for våre modeller på forhånd.

Våre kunders preferanser endrer se, og dette må holdes i tankene når man designer. Den klassiske gifteringen har for eksempel vært gul i lang tid. Men i dag er hvite metaller rådende. Kombinasjonen av hvit og rosé er spesielt elegant.

Trenden mot forlovelsesringer har fått betydelig fart i de siste årene. Siden forlovelsesringer og gifteringer ofte sitter på samme finger, har gifteringer nå en tendens til å bli smalere. På grunn av denne trenden kan i nå tilby Chorus-ring settene.

Våre designere er også svært oppmerksomme på steinene de velger. Klare, hvite og fargerike diamanter åpner uendelige muligheter, bare det beste vi velger for vår modell

Ideen blir til virkelighet

Modell bygging gjør ideen om til et ekte produkt. Sammen med gullsmedene våre skaper designerne et perfekt smykke.

Vår innovative måte å jobbe på gjør at ideene ofte blir presset til sine grenser og vi gjør alt for å kunne utforske nye områder. Vår entusiasme driver til slutt oss til en løsning er funnet.

En annen utfordring er kompatibiliteten til design og konfigurasjonsteknikk, noe som krever et høyt nivå av systematikk

Design guide

  • Profilen er et svært viktig designelement og er også viktig i forhold til høy brukskomfort.

  • Overflaten endrer utseendet til ringen. Alt fra klassisk polert til klinket etter ønske. Vi har et bredt utvalg av alternativer.

  • Overflaten endrer utseendet til ringen. Alt fra klassisk polert til klinket etter ønske. Vi har et bredt utvalg av alternativer.

  • Med sine fortryllende vedleggsinnstillinger gir acredo deg et enormt utvalg av settinger.

Ikoniske produkter

Vi er alltid overlykkelig når en ny acredo modell er født. Når ideene er samlet, de tekniske tegningene er ferdige og detaljene er definert, må hver modell bestå en test utført av kritiske øyne.

Først når det er godkjent vil det bli inkludert i kolleksjonenene og presentert på nettsiden vår samt hos acredo-partnerne.

Alt i alt varer designprosessen i flere måneder opptil et halvt år.

En kunstners arbeid belønnes med applaus. For våre designere ligger motivasjonen og belønning av deres arbeid i det faktum at du vil bruke våre smykker gjennom hele livet ditt og dermed bli minnet om ditt vakreste øyeblikk.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.