Filosofi

Lær mer om acredo

Kjærlighet er i sentrum av alt vi gjør hos acredo - kjærligheten til to personer for hverandre, så vel som vår kjærlighet til produktet.

Hver person og hvert forhold er unikt. Vi kombinerer derfor absolutt individualitet med utmerket kvalitet

Tradisjonell produksjon

Opprettelsen av dine smykker

Ethvert smykke passerer gjennom mange hender før historien om deres opprettelsen er fullført. Våre hjul, gullsmeder, settere og polermidler legger stor vekt på alle detaljer.

Designet med kjærlighet

Lær mer

Fantastisk kvalitet

Oppdag noe interessant

Smykker har en spesiell symbolsk kraft. De forteller historien deres - noen ganger over generasjoner. Vi legger derfor stor vekt på utmerket kvalitet på våre produkter.

Den perfekte passformen

Se tips om størrelsen på ringen

Du vil finne smale ringer for delikate hender samt bredere ringer for kule typer hos akredo. Den perfekte ringestørrelsen er også avhengig av profilens form. Våre spesialister i våre butikker er glade for å gi deg råd.

Personlige graveringer

La oss inspirere deg

Enten du velger det klassiske alternativet med bryllupsdato og navn på partneren din på innsiden av ringen eller om du er svært kreativ med din egen tegning, kanskje til og med på utsiden av ringen - gir acredo deg endeløse muligheter.

acredo tilbyr kvalitet "made in Germany \

Fortryllende håndverk møter den nyeste teknologien

acredo forener tradisjon med det moderne - ikke bare i utformingen av ringene dine, men også i produksjonsprosessene. Produksjonen foregår eksklusivt i Tyskland - i det originale hjemmet til klokke- og smykkeindustrien, byen Pforzheim. Vår langsiktige partner, egf Manufaktur vi bruker til våre forovelses,- bryllup og memoire ringer, ser tilbake på mange års erfaring og var den første produsenten av gifteringer til å bli tildelt et kvalitetsbevis av Schmucktechnologisches Institut Pforzheim (smykketeknologinstituttet i Pforzheim ). Dine unike gifteringer, laget i Tyskland, er produsert ved å kombinere toppmoderne produksjonsteknologi med den tradisjonelle gullsmedens kunst. Utmerket utførelse og de beste materialene er av avgjørende betydning for akredo for oss å skape ringer som varer en evighet

Presisjon, tidens ånd og følelser påvirker vår produksjon

Ikke alle fremstillingene er like. Smykkeproduksjon på egf Manufaktur kombinerer ikke bare arbeidsprosesser av høy kvalitet og presis håndverk, men fremfor alt en sterk følelsesmessig verdi for smykkene.

Smykker er et tegn på kjærlighet, det intime båndet mellom to mennesker, lojaliteten og lykken. Og det er nettopp denne symbolikken som også inspirerer våre ansatte i deres arbeid. I tråd med dagens trender innen mote, arkitektur og kunst, lager vi høy kvalitet, stilig og følelsesmessig berikede smykker - smykker som et symbol på din evige kjærlighet.

Ringer fra acredo - første klasses kvalitet

Med ringer fra acredo får du alt fra et sted og fra Tyskland og vi følger dine spesielle smykker fra begynnelsen til slutten. Støpningen av malene, få ut den støpte malen, gullsmedens beslutninger om form og farge ved å vende, sintring og lodding, steinens setting, gravering og til slutt polering og matting - alle disse trinnene utføres personlig av ansatte i egf Manufaktur i Tyskland. Samtidig gir vi deg spesielle profilformer for eksepsjonell brukskomfort, spesiell overflatekvalitet takket være spesielle herdemetoder, eksklusive steiner og premium settinger og unik individualitet takket være den nye giftering designeren. Ringene dine vil være like eksepsjonelle og så spesielle som din kjærlighet.

Forpliktet til bærekraft

Lær mer

egf Manufaktur og deres partnere legger vekt på kompromissløs kvalitet og er forpliktet til bærekraft. egf Manufaktur har vært medlem av RJC siden 2017. Videre oppfyller det RJC Chain of Custody-standarden - en ikke-obligatorisk standard for medlemmer.

Sørg for at deres velstående fremtid sammen begynner med en god følelse

RJC Zertifikat

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.