Palladium forlovelsesringer

Forlovelsesringer laget av palladium fra acredo

For alle som liker å gå sin egen vei

Å gjøre modige valg, og å velge en annen vei som et par - med forlovelsesringer laget av palladium, vil du gjøre kjærligheten enda mer unik. I lang tid har fordelene ved det skinnende sølvet blitt undervurdert: det var knapt brukt i smykker. Forlovelsesringer laget av palladium er blitt mer og mer populære den senere tid og mange er blitt overbevist på grunn av dets fantastiske kvalitet.

Palladium forlovelsesringer skiller seg ut på grunn av deres komfort og myke glans

Deres høye grad av klarhet og høy brukskomfort gjør forlovelsesringer laget av palladium en favoritt for de med allergi og alle de som setter pris på stabilitet. Forlovelsesringer laget av palladium er ikke belagt og vil derfor ikke oksidere. De vil fortrylle deg med sitt sølv-hvite glimmer på lang sikt. Deres letthet og hardhet gjør palladium forlovelsesringer et smykke til daglig bruk. Forlovelsesringer laget av palladium er et moderne og evig symbol på kjærligheten din.

For å legge til detaljer: Acredo Designer

På grunn av deres kvalitet er forlovelsesringer laget av palladium smykker som er evigvarende. For å være sikker på at du vil elske dem gjennom hele livet ditt, kan du bruke acredo Designer til å designe dine palladium forlovelsesringer selv. Eksperimenter med den fantatske legeringen og oppdag skjønnheten i dette moderne og edle metallet. Vår Charisma kolleksjon har en særegen karisma og gir forlovelsesringer med personlighet. Du kan designe hver modell i samlingen selv med palladium som valgfritt edelt metall. Vår anbefaling: kombinere det hvite palladiumet med rene diamanter eller lag en tofarget ring. Palladium harmoniserer ekstremt godt med gull-legeringer, og legger til en spesiell detalj på deres kjærlighetsliv. Valget av størrelse, kvalitet og plassering av diamanten og den riktige teksten gravert i ringen, vil gjøre ringen veldig personlig. La oss inspirere deg med vår Charisma-kolleksjon og bruk acredo Designer for å se på de forskjellige variantene.

www.acredo-norway.com uses cookies on this website to enhance the user experience and provide the best possible service. We also use third party cookies. For details see our privacy policy.